Време беше! Лили Иванова спира да пее, иска да става кино актриса

https://hotarena.net/lubopitno/vreme-beshe-lili-ivanova-spira-da-pee-iska-da-stava-kino-aktrisa HotArena.net
Време беше! Лили Иванова спира да пее, иска да става кино актриса

Примата на българската естрада Лили Иванова е решила, че е време да слезе от сцената и смята да го направи, след като се снима във филм, научи HotArena.


„Веднъж Лили Иванова ми каза, че иска да се снима във филм, след което е готова да се откаже от сцената като певица. Това било едно от несбъднатите й желание – да се види на голям екран”, сподели актрисата от Военния театър Елена Райнова.


Певицата вече е получила няколко сценарни предложения, но е отхвърлила всички, защото все са я вкарвали в образа на певица. „В живота съм певица, в киното искам да вляза в друго амплоа”, категорична е Лили.


Според 70-годишната Елена Райнова, която е актриса с дългогодишен опит, сцената обича естрадната певица, а тя има изключителен талант, който трябва да разгърне и в киното. Актрисата отдавна е получила потвърждение за думите си.


Райнова и Иванова се срещат за първи път през далечната 1965 г. на снимачката площадка на филма на Яким Якимов „Неспокоен дом”. Лили все още не е толкова известна, но е поканена да изпълни песента „Сърце” на Рита Павоне в някакво кабаре, пише „България днес”.


Примата е в ролята на статистка, но успява да развълнува всички с изпълнението си и да ги изненада с професионализма си. Нейният звезден миг продължава около минута и половина, в която я снимат в крупен план.


Лили успява да изпълни брилянтно текста, който е на италиански, а визията й е безупречна. „Помня, че Лили беше прекрасна. Още тогава ни впечатли с невероятния си глас”, не пести комплименти Райнова.


Филмът става доста коментиран за времето си, като повдига сериозни въпроси за възпитанието на децата и отговорността на родителите към тях. В лентата, в която блесва кино талантът на Лили Иванова, са събрани редица именити тогава актьори – Ана Бакалова, Георги Черкелов, Емилия Радева и др.


Откривателката на актьорските заложби на примата на естрадата – Елена Райкова, ще отпразнува своя 70-ти юбилей на сцената на театър „Българска армия” утре с представлението „Последни поръчки”.

 

 

 

2 Коментара

Лора

преди 8 години

КОИ СТЕ ВИЕ,БЕ, ЖУРНАЛИСТЧЕТА?? КОИ СТЕ??ВИЕ СТЕ ДОЛУ В БЛАТОТО, А ЛИЛИ Е НА ВЪРХА! КОИ СТЕ ВИЕ ДА КАЗВАТЕ "ВРЕМЕ БЕШЕ" ДА СПРЕ ДА ПЕЕ?? КОИ И С КАКВО ПРАВИ ТОЧНО ВИЕ В ТОВА СМЕШНО САЙТЧЕ ГО КАЗВАТЕ??? ЕДИН СЪВЕТ- ПОТОПЕТЕ СЕ В БЛАТОТО И ДА НЕ СТЕ ПОСМЕЛИ ДА ПРАРИТЕ ПОВЕЧЕ ТАКИВА БЕЗУМНИ ИЗКАЗВАНИЯ!!!!!!! НЕЩАСТНИЦИ!!!!!

Коментирай

.......

преди 8 години

Лора,съгласен съм с теб,за класата и способностите на госпожа Л,Иванова,но не мислиш ли,че за всяко нещо си има време.Когато това време,е отдавна минало,вече става аман,и дори,извини ме,ама грозничко.Човек трябва да се съобразява на тази възраст,и какво облича,и как се държи,и какво може и следва да прави.Нека е жива и здрава,госпожа Иванова,но всеки има право да изказва мнението си.Като,ако то не харесва на някого,никак не значи,че този човек ,като не е на певческото ниво на госпожа Иванова,не се е развил в друг аспект интелекта си.Да не забравяме,че нивото на завършеното и образование е само-мед.сестра-средно специално,за онези години.Всичко останало е дар Божи и много труд,за което ,моите адмирации.А в блатото,мила Лора,пъплят съвсем други,от журналистите същества.Не е нужно да обиждаш.И ти няма как да даваш никому съвети,защото такива,не са ти поискани.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.