Все повече дарители помагат на фондация „За нашите деца“

1145
28 Януари 2013, 18:07


Все повече дарители се отзовават в подкрепа на фондация „За нашите деца“ с помощ от най-различно естество. Добрата новина научи HotArena.net от първо лице, а именно от Иванка Шалапатова, директор на фондацията.

 

Припомняме, че „За нашите деца“ подава ръка на деца в нужда, като не само им осигурява дом в добра семейна среда, но и помага на родителите да се адаптират по-бързо към новата ситуация. Освен това, фондацията работи и с родилки, които имат колебания дали да оставят децата си в Дом. В много от случаите социалните работници от фондацията успяват да убедят майката да задържи бебето си, като й помагат в грижите.

 

„Благодарен съм на всички хора, които подават ръка на най-уязвимите като нас“, казва Мариан. Той е щастлив със семейството, което е получил благодарение на фондацията.

 

Именно заради многото благородни каузи, с които се занимават от „За нашите деца“, все повече хора изявяват желание да помогнат. И не говорим само за фирми с възможности или публични заможни личности. Дори обикновени хора все по-често се свързват с фондацията и се интересуват как могат да бъдат полезни. Такива са индивидуалните дарители Борис Тодоров, Владимир Николов, Светльо Кантарджиев, Петя Николова и много други.

 

Някои даряват дрехи, посуда, други помагат с учебници, ученически принадлежности, а трети предлагат моралната си подкрепа.

 

Много от тях желаят да помогнат лично на някое от децата в нужда, за да се порадват на резултата от дарението си.

 

Вие също можете да помогнете на сайта на „За нашите деца“.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
dfy
преди 5 години
0
hubava statiq pove4e takiva temi!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени