Всеки с номера си! Венета с щит срещу вуду магия, Илияна Раева говори на водата (Вижте суеверията на звездите)

2428
28 Декември 2014, 10:40


Всеки луд с номера си, а някои – с цяла програма, са казали скептиците. „Блажени са вярващите“, пък ще кажат други. Но истината е, че човечеството открай време има своите ритуали и поверия и дори най-върлият противник на суеверията, неусетно вярва в тях.

 

HotArena.net подбра за вас най-чудатите поверия, в които се кълнат родните звезди. Вижте ги, може да почерпите опит.

 

Вуду магии в телевизията

 

Венета Райкова неведнъж е показвала в бившето си предаване „Горещо“, че вярва в окултните науки, като гости са й били видни гледачки и баячки. Причината обаче не е била в рейтинга, а в лична драма, която водещата преживяла.


Нейна зла завистлива колежка й направила вуду магия, след която Венета буквално започнала да чезне. Развила страхова невроза, отслабнала, докато могъща врачка не й помогнала да развали магията.

 

Оттогава Райкова си изградила силна енергийна защита срещу зли очи и сили. Неслучайно, и до днес водещата крие рождената дата на сина си Патрик. Неотдавна заедно с малкия извърши тайнствен ритуал в манастира „Рождество Богородично”. Венета и синът й отключили вратата на храма, което според поверието носи здраве и късмет, пише „Уикенд“.

 

Колежката й Мира Добрева също е от суеверните. Тя си има свой ритуал за късмет и благоденствие – а именно купички, пълни със стотинки във всеки ъгъл на дома си. Понякога край тях слага и по една малко керамична или плюшена животинка – било то мишка или жираф. Това са нейните талисмани, с които гони злите духове.

 

Камъче, донесено от Йордания, пък е талисманът на Ани Цолова. Ани вярва, че то е заредено с позитивна енергия и носи на нея и близките и здраве и щастие.

 

Новинарката Добрина Чешмеджиева е доста по-суеверна и изпълнява много ритуали. Излизала от вкъщи с десния крак и влизала със същия в студиото, химикалката пък, с което се появява в ефир, също е специална, издават запознати. Добрина следяла и регистрационните номера на колите. Ако цифрите съвпадат, си пожелава нещо за късмет.

 

Тайни обреди при творците

 

Не е необходимо да познаваш добре певеца Коцето Калки, за да знаеш, че е от вярващите – изписано му е на челото просто. Всяка сутрин той контактува със Слънцето, говори му, благодари му, че за пореден ден се е появило на Земята, за да ни топли и огрява.

 

С друга една стихия пък си комуникира гимнастичката Илияна Раева. Тя е силно вярващ човек и за нея силата на водата е всемогъща. „Всичките ми ритуали са с вода. Тя може да има магическа сила във всяко едно отношение. Не случайно и в църквата се прави светена вода. Истината е, че човек трябва много да използва водата, да й говори, да напише нещо, да сложи отгоре една чаша с вода, но това са духовни науки”, сподели Илияна, като предупреди да не се правят експерименти, защото ефектът може да е обратен.

 

Дони и Нети пък, които са будисти, вярват в индийските ритуали. Нещо повече – именно благодарение на тях Нети е успяла да забременее, смята звездното семейство

 

Преди време двамата посетели тибетски манастир, в който някакъв монах ударил по главата Дони с три фалоса – от дърво, камък и кост. И чудото станало!!

 

Стела Йорданова

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Kairii
преди 9 месеца
0
Your answer lifts the incntligeele of the debate.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Diqna
Преди 1 година
0
За Венета Райкова или добро или нищо!Много я харесвам,пряма директна,знаеща доста неща,жалко,че й свалиха предаването
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Esi
преди 3 години
0
Никога ли не сте чели Библията и не сте разбрали,че окултното ,врачки,баячки, екстрасенски и пр....е гнусно за Бога.Не прочетохте ли някъде,че общуването на това ниво е общуване с демони и попадате под проклятие!Но Вие явно сте си решили да се озовете в ада!Избора си е ваш за цялата вечност!Слава на Бога!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени