Всички родни ВИП персони завиждат на Ася Капчикова! Причината – облечена е във висша мода от естествена кожа!

https://hotarena.net/lubopitno/vsichki-rodni-vip-personi-zavijdat-na-asia-kapchikova-prichinata-oblechena-e-vav-vissha-moda-ot-estestvena-koja HotArena.net
Всички родни ВИП персони завиждат на Ася Капчикова! Причината – облечена е във висша мода от естествена кожа!

В последно време луксозен бутик стана сборен пункт на родните знаменитости, които вече го боготворят. Истината се крие в това, че модните уникати, които той предлага, са изработени възможно най-висококачествено, от най-модерната за всички времена суровина – естествена кожа с или без косъм.

 

 

Новата мания на кокетните дами отключи първа Ася Капчикова, която в последно време носи само най-модерните връхни дрехи и аксесоари. Оказа се, че тя е станала рекламно лице на магазин, който действително се е превърнал в тотален хит в столицата ни.

 

 

Самата тя споделя, че обожава LuXXXe Fashion Store и счита, че той е точното място за всички, които притежават нюх към изисканата мода и държат да изглеждат зашеметяващо. Именно там, когато някой влезе, се сблъсква с доста богат избор, способен да задоволи и най-претенциозния вкус. Това понякога създава и чувство за обърканост и обикновено на клиентите им отнема доста време, за да се ориентират към крайното решение какво точно да си купят, тъй като разнообразието наистина е огромно.

 

 

Популярните ни дами обожават шопинга и държат на качествените и красиви дрехи. Запознати разказват, че при първо влизане в магазина, и след като изпробват различни модели, си тръгват с по няколко неща, тъй като им е трудно да се спрат само на едно. Всички артикули са великолепни и им стоят изящно, което възпрепятства да грабнат конкретна одежда и да напуснат бутика единствено с нея.

 

 

Магазинът е част от партньорите  на един от най-големите руски производители в бранша, който изработва и изнася своите продукти за над 12 страни в Европа. В него място намират палта, якета, чанти и други аксесоари изработени от изцяло естествени материали от американска норка, европейска норка, blackglama норка, заек Рекс, намибийска овца, алпака, питон, сребърна лисица, тибетска коза, астраган, овча кожа, кенгуру и други.

 

7 Коментара

Спокойно...

преди 6 години

Никой не и завижда.

Коментирай

Спокойно...

преди 6 години

Никой не и завижда.

Коментирай

Т

преди 6 години

Тодор Батков-младши, преди да си пускаш рекламни статии, избери поне подходящо рекламно лице, което наистина да предизвика завист при жените. Това късокрако момиче предизвиква много смесени чувства, но в никакъв случай завист.

Коментирай

кати

преди 6 години

Да завиждат точно на тази ли,и за какво моля!За високият и ръст и изписано лице ли,за какво. Тези палта ,могат да бъдат рекламирани само от истински манекенки с пропорционални размери и висок ръст!Кожата не е за всеки.............

Коментирай

:(:(:(:(:(

преди 6 години

Горките животинки, измъчвани, драни живи, за да може някоя нещастна ковра да "гъзарее". Само да ви кажа, че ИСТИНСКИТЕ звезди от световен мащаб НЕ носят естествена кожа.

Коментирай

ХРИСТИН

преди 6 години

XA X XAXAXAXAXAXAXA

Коментирай

Изобщо не ме интересуват истинските звезди и мнението ти!

преди 6 години

Само да ти кажа, че най-мразя разни вегани и природозащитници да ми дават ход в живота! Всеки има право да носи каквото си иска и да яде каквото си пожелае! Не носи кожи, като не искаш, НО не ни натрапвай желанията си! Аман от нравствени поучения!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.