Всички се чудят: Тази е била Мис България? (Срокът на хубост на Елена Тихомирова изтече)

https://hotarena.net/laifstail/vsichki-se-chudiat-tazi-e-bila-mis-balgariia HotArena.net
Всички се чудят: Тази е била Мис България? (Срокът на хубост на Елена Тихомирова изтече)

Eлена Тихомирова вече не отговаря на изискванията, които са нужни, за да носиш етикета „първа красавица в държавата“ според критици, разбра HotArena!

 

След поредица от пластични интервенции, „Мис България 2003” вече изглежда неузнаваемо и който я погледне остава леко смутен от видяното.

 

Веднага след като грабна короната, Елена побърза да смени носа си. 34-годишната моделка обаче не успя да усети кога да сложи спирачките и продължи да се загрозява с ботокс и силикон. Тихомирова сгъсти рядката си коса, увеличи драстично бюста си и наблъска лицето си с филъри и ботокс, пише „Уикенд“.

 

Кариерата на синеоката Елена стартира като момиче на времето от предпоследната страница на вестник „Труд”. След това последвали други конкурси и победи. За разлика от повечето миски, които се надпреварвали да учат психология, пиар и право, амбициозната Елена, която била родом от панагюрските села, завършила с отличие „Информационни технологии” в столицата.

 

След като стана втора подгласничка на конкурса „Супермодел на света” в Китай, синеоката панагюрка реши, че е постигнала върха в кариерата си и слезе от подиума.

 

Докато избягваше светския блясък, Тихомирова търсеше себе си чрез различни артистични хобита и накрая основа парти агенция “Пей, сърце”. Сред най-популярните й завоевания на любовния фронт е Румен Бояджиев - син на пластичния хирург Тодор Бояджиев, който й купи уникален американски „Форд”, но само след по-малко от 3-месечна връзка тя се принуди да върне возилото, тъй като връзката им се разпадна.

 

Според запознати Елена е изживяла рекордно кратка връзка и с боса на търновската бира „Болярка” Вълко Вълев. Името на Елена бе забъркано и в грозните скандали с Вальо Топлото. Съденият бивш шеф на „Топлофикация” бе спряган за неин любовник и благодетел.

3 Коментара

Теди

преди 9 години

Не я намирам за грозна, просто никога не е била особено красива, чак за титлата мис България, това е. Има съвсем обикновен фейс и едно такова никакво излъчване, но чак пък грозна йаде стига!

Коментирай

преди 9 години

Гергана Гунчева,Елена Тихомирова и Наталия Гуркова по време на избора им са най-красивите Мис България.

Коментирай

преди 9 години

И Росица Иванова,Жени също.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.