Всичко се връща?! Андреа се присмя на загубата на Кличко! (Ето какво му написа)

https://hotarena.net/laifstail/vsichko-se-vrashta-andrea-se-prismia-na-zagubata-na-klichko HotArena.net
Всичко се връща?! Андреа се присмя на загубата на Кличко! (Ето какво му написа)

Фолк певицата Андреа заяви позицията си относно снощната загуба на Владимир Кличко, с което потвърди, че теорията, че „всичко се връща“ е 100%-ова истина, видя HotArena.

Когато възлюбеният на изпълнителката – Кубрат Пулев, бе победен от украинския боксьор, се заговори, че неравнопоставените условия в подготовката на двубоя са изиграли лоша шега на българина.

 

По информация на HotArena хората на Тайсън Фюри, който снощи взе титлите на Владимир във версии IBF, WBA, WBO и IBO на ринга на стадион „ESPRIT Arena“ в Дюселдорф пред 65 000 зрители, не са позволили за двамата да важат еднакви правила.

 

По-привилегирован бил британецът, какъвто беше и Кличко при срещата си с Кобрата.

 

След 12 рунда съдиите дадоха победата на Фюри, което бе повод за избухването на Андреа в мрежата:


\"\"

 

В един даден момент всичко отива на мястото си ...At some moment everything comes in its place. @klitschko_official #СмениХимиятаТазиСеОказаМенте“.

17 Коментара

Моля ви

преди 8 години

Стига сте ни занимавали с мнението на фотошопираната чалга певица

Коментирай

ъ

преди 8 години

Андреа явно вярва, че човек е толкова голям, колкото са големи враговете му, та затова все гледа да се забърква в скандали с големи, осбено зад граница. Затова непрекъснато се опитва да се заяде с Йелена Карлеуса, затова непрекъснато се опитва да се заяде с Кличко... Очаква, че те ще й отговорят и Балкански и Европейски медии ще започнат да отразяват скандала, или че просто техните фенове ще отворят нейния профил да видят коя по дяволите е тя и ще набере повече интернет популярност, с която да се хвали после по интервюта, както обича да прави.

Коментирай

Трол

преди 8 години

Прасуна се изказа!!!!!Найкурлета Лозанова ли те учи,Праскеее???Почна и ти да затъваш...ама така е...до каквото се допре Найкурлета пропадааа!!

Коментирай

Sindi

преди 8 години

Той мъжъ ти отиди на място то си! Свинка смешна! Като е толкова голям защо не го би смешни , жалки хора! Да си достоен човек е да признаваш когато някой е велик , когато някой е достоен противник при положение че мъжъти не спря да лае и да прави пиар на гърбъ на кличко, еми защо мечта цял живот за този мач, при положение че според думите на хуйбрат хулев Кличко не достоен боксер . Жалки сте , смешни сте, никой не ви знае че сте живи и тоя хулев се върна в мишивата си дупка ! А Кличко е Кличко!!!! И ще си остани за винаги!

Коментирай

Stela

преди 8 години

Макар да признавам,че Пулев доста ненужни неща (глупости) изговори.Съгласна съм, че това недоразомение,това природно извръщение Тодора е последния чоквек имащ право,смисъл и нужда да говори не само за втпросният мач,но и по темата изобщо.Също така смятам поведението му (а и не само неговото,но и на тая-приятелката му) за недостойно. Макар тази женица вероятно не знае и не разбира думи като-достойнство,чест,гордост,смиреност. За това ТЪПОТИИТЕ които бълва не са изненада за никого.!! НО.... мисълта ми беше, че макар да съм на същото мнение не мога да приема отношението на хора като теб към спортист (без значение какъв) избрал да се състезава за България. Когато печелеше беше номер 1 .След мача и загубата му, голяма част от предишните му фенове започнаха с тази глупост. ГЛУПОСТ И ТЪПОТИЯ БЕЗГРАНИЧНА, да коментират толкова грозно човек,състезаващ се със знамето ни,с името ни.Е, така ще е драги недоволни, нашите надежди и добри състезатели ще вземат медали, но за други държави.

Коментирай

Sindi

преди 8 години

Отговор до Stela. Съгласна съм че би трябвало да го уважаваме и би го направил целия български народ! Ако нямаше едно Но! И тое че той изложи държавата си , народа си с низко и долно поведение! Това че не спечели не важно , всички биха го уважава ли и биха му аплодирали, ако не беше това долно и не достойно поведение, сам със свойти ръце , той с една гъбичка изтри каквото и да е било добро отношение към себе си, защо то нямаш право да се държиш по този долен начин пред целия свят , защото благодарение на кличко за господин хулев разбра целия свят и той беше дължен да представи себе си и най вече страната си по достоен начин! А той се изложи по най бруталния начин!

Коментирай

кати

преди 8 години

То и ти ще си идеш на мястото,ТЕОДОРКЕ! Кубрат на мястото на Кличко,няма да иде никога!Мнооого хляб трябва да изяде,ама и да го направи ......все тая! От коментара ти,явно си личи колко ниска ,селска пръчка си.......съжалявам ! Кличко има всичко в живота си-световна кариера,власт,пари и на пъево място,семейство и детенце,да му е живо и здраво........А ТИ........... И седнала да прави коментари,не те ли е срам!! На Кубрат,защото е свястно момче,мога да пожелая здраве и да дерзае........той се оценява,НО НИКОГА НЕ СЕ НАДЦЕНЯВА,за разлика от тази до него!!

Коментирай

аазасд

преди 8 години

Русо недоразумение, на Пулев една не му отнесоха главата в първия рунд. Кличко издържа 12 рунда от 10 г по-млад съперник. Ама с тези две мозъчни клетки как да разбереш, че твоя МЕЧО изложи цяла България, не само себе си с аматьорското си изпълнение миналата година. Недей да злобееш, защото твоя има още да го бият .

Коментирай

do Andrushka

преди 8 години

smeshnitso, ne se izlagai!

Коментирай

Боли го фара на Кличко какво била писала някаква си чалга певица

преди 8 години

Боли го фара на Кличко какво била писала някаква си чалга певица.

Коментирай

Простакесо,

преди 8 години

За пореден път показваш злобата, злорадството и простотията си! Кличко е и ще бъде винаги на върха. Жалко е да го кажа, като българка, но твоя Опулев само може да си мечтае да има титлите и да ги задържи толкова години в негови ръце. А, утре да се срещнат с Кличко пак твоя палячо ще бъде размазан и унижен. Просто са несъизмерими, не го ли разбираш? Колкото и да е добър за нашите ширини Пулев, пред Кличко е бледа плюнка. И такава ще си остане. Каквото спечелил , спечелил до сега. И годинките му се навъртяха в гъза. А, и баща и съпруг няма никакви изгледи и сигнали в тази посока. Така,че вместо да злорадстваш и простееш в нета вземи АКО можеш да си родиш едно дете, иначе ще си умреш , като катър без история. НО, най-вероятно и с това не те е дарил Господ. Той е най-добрия съдник! Травестит смотан и бездарен!

Коментирай

не е истина

преди 8 години

О,свещена простота! О, падение! Да си тъпа и проста, колко да си проста и тъпа!?! Коя жена с интелект, интелигентна и достойна ще изрече това в публичното пространство? Факт!

Коментирай

Виктория

преди 8 години

Андрея, патко, Хейдън кога ти се подигравала на теб за грозния силикон, който ти се подава от деколтето, или са смешните муцуни, които правиш на всяка снимка? О, момент, тя дори не знае, че съществуваш. :):):):):)

Коментирай

....

преди 8 години

А английският и е без коментар!!

Коментирай

хаха

преди 8 години

Безкрайно неграмотно написан коментар. 13 грешки! ГРУБИ при това.

Коментирай

Stela

преди 8 години

Аз също правя грешки. Още повече когато пиша от телефо. По тази причина не искам да коментирам правописа. Не това ми беше важно а отношението на хората към един български спортист. Всеки греши и всеки понякога прави по някоя и друга глупост. Всеки си има мнение. Аз просто много се разочаровам когато добри, силни и можещи българи отиват да се състезават за други държави. Като си знаем държавата на останалите тук им остава само любовта на хората.

Коментирай

Sindi

преди 8 години

Нормално е да имам грешки при положение че съм чужденец! И все пак смятам че се справям доста добре! Ха ха!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.