Всичко за НАРКОСКАНДАЛА в „Къртицата“ (Виж и разкритията на Емануела)

6301
14 Май 2013, 13:04


Редакторска плесница

 

„100 кила седеше и ми димеше с трева в лицето, когато бяхме завързани. Направо не се търпи! Не съм длъжна да ставам тревоманка“, избухна Емануела по повод слуховете, че рапърът Явор Янакиев пуши трева в Базата на „Къртицата“.

 

Емануела намекна и за други от участниците, които са си позволявали подобно нещо, научи HotArena.net.

 

„Всеки има право да прави каквото си реши“ – уклончиво отговори Емануела на въпроса дали и Деян Донков и Радина Кърджиловане посягат към марихуаната. Двамата също като Килата често менят настроенията си, карат се, вдигат скандали, плачат… Повечето зрители са на мнение, че и актьорите попушват в Базата. Емануела отказа да потвърди това, но и не отрече, а намекът й бе достатъчно красноречив.

 

На въпроса само Килата ли пуши трева, певицата отговори многозначително: „Хайде да не навлизаме в такива подробности“. Единствено за себе си Емануела категорично отрече да е посягала към трева.

 

В интервю за „ШОУ“ певицата заяви, че всички в Базата са свидетели на напушванията на 100 кила. Никола също можел да потвърди.

 

Това отново потвърждава думите на бившата участничка в „Къртицата“ Миглена Каканашева, че 40 процента от заселниците в Базата се напушват най-спокойно.

 

„По смисъла на действащото законодателство ние като продуценти на формата нямаме каквото и да било право да извършваме обиск на участниците при повторното им връщане в Базата. Държим да подчертаем, че нямаме никаква информация, респективно – доказателства, за твърдението, че в Базата се консумират наркотични средства“, заявиха продуцентите Иван и Андрей по повод скандала.

 

Факт е обаче, че след като вече двама от участниците потвърждават това, а в Базата има достатъчно камери да следят заселниците, доказателствата са налице.

 

„Предприети са редица мерки. В договорите на всеки един от участниците изрично е фиксирано, че е абсолютно забранено внасянето на алкохол, наркотични и упойващи вещества“, уточняват от шоуто, но добавят, че някои от участниците с особен статут имат право да излизат. При повторно влизане в Базата пък никой няма право да ги претърсва.

 

Мишо Шамара влиза в Къртицата?

 

Мишо Шамара е бил поканен от продуцентите да влезе в шоуто като гост звезда и да изясни отношенията си със 100 кила. Биг Ша обаче за момента се колебае, тъй като подозира, че искат да го очернят и всички в Базата ще се обърнат срещу него.

 

„Имам трима човека, които смятах за приятелчета там, ама точно те ме „наредиха“. Емануела не я познавам толкова, но от Деян Донков не го очаквах“, оплака се Шамара.

 

Той отново заяви, че 100 кила е страхливец и го е завлякъл с много пари, а и не само него.

 

Междувременно Биг Ша разкри, че е получавал смъртни заплахи от политически лидери заради изразяване на гражданска позиция.

 

Стела Йорданова
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
tekilka
преди 5 години
0
ох тая стела йорданова на ква се праи?! "редакторска плесница" хахахахахах
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени