Всичко за романтичната сватба на министър Лукарски + снимки

3301
20 Май 2016, 17:00


Божидар Лукарски и красивата му изгора Ива Йорданова ще се врекат във вечна вярност в Морската градина в Бургас утре, узна HotArena. 

С нетърпение в морския град ги очаква кметът Димитър Николов, за да ги венчае лично. Шефът на СДС обаче e предупредил организаторите, че не желае никаква показност, оркестри, тежки ритуали или пък разточителство. В знак на солидарност с младоженеца 31-годишната булка ще бъде в скромна рокля, далеч от дизайнерските изстъпления, съвсем изчистена и семпла, пише "Всеки ден".


Бракът с Ива е втори за Лукарски и въпреки това отношенията с бившата съпруга са приятелски и всичко лошо е загърбено. Най-важните жени в живота на Лукарски са в много добри отношения, а двете дъщери на министъра постоянно са гости в дома на баща си и Ива и се очаква да присъстват на сватбата. Майката на Ива – Елисавета, пък ще бъде атракцията на вечерта – като ръководител на фолклорен ансамбъл тя ще поведе сватбеното хоро.

Любовта на синия лидер и Ива пламна преди две години. Тогава никой не обърна внимание на впечатляващата биография на Йорданова и видяха в нея само еротична танцьорка на пилон, след като стана популярна в тв шоу с хореографията си.

Булката обаче е бакалавър по бизнес администрация, специалност международен бизнес от американския колеж „Бъркли“, магистърска степен по национална сигурност от Военна академия „Г. С. Раковски“, работила е в ООН, Хюлед Пакард, стажувала е в Световната бизнес коалиция за борба със СПИН, туберкулоза и малария.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени