Семейството на Марта Вачкова остави вуйчо й на пътя (Човекът тъне в мизерия, живее във фургон)

2445
09 Януари 2017, 12:09
В западнал фургон, като скитник, живее вуйчото на Мартина Вачкова. Братът на майка й Силвия Вачкова пребивава в село Бойковец в Етрополския балкан, където всички го знаят като художника Лисо, научи HotArena.


Семейството има хубава къща с голям двор в селото, но майката на актрисата се гнусяла от брат си. Тя дори не допускала сродника си вътре, защото пиел много и ставал непредсказуем.

Веднъж, след като се почерпил здраво, за малко да опожари къщата. От този момент му забранили да стъпва в имота.


Майката на Марта Вачкова не искала да го погледне, защото от години е изпаднал и живее в мизерия като клошар. Местните разказват, че със седмици не се къпел и сестра му нямала никакво желание да поддържа контакт с него.


„Той е непрекъснато пиян! Грубиян е, държи се зле с хората, все е начумерен“, обясняват местните, които също го отбягват, пише „Таблоид”.

Още преди години художникът продал апартамента си в София и заживял в сестринската си вила в Балкана. Но след като продължил да пие и дори близките му не успели да го вкарат в пътя, те вдигнали ръце от него.


Пожарът в семейния имот се оказал последната капка. Марта и Силвия му купили фургон на четири колела и му предложили да се премести в него. Мъжът и досега живее в малката си къща, а сестра му и племенницата му от време на време му носят храна и го наглеждат.


Но не го канят отново в дома си. Вилата била само за избрани приятели, а не за пияници, дори и да са роднини.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Дидо
Преди 1 година
-4
Кой ще иска алкохолик в къщата си? Няма защо да ги упреквате. Ако на някой много му е мъчно , нека го прибере в собствения си дом, за да види как се съжителства с такъв човек. Не познавам никой от споменатите, но не одобрявам алкохолизма!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени