Вулева двойничка с княгиня Калина (Носовете им след операциите – 1:1)

5563
26 Септември 2014, 11:12


Албена Вулева и княгиня Калина са станали като сестри. Скандалната водеща и дъщерята на цар Симеон II имат съвсем еднакви черти, особено след операциите на носовете си, видя HotArena.net.

 

Овалът на лицето, брадичките и формата на очите им са идентични, констатират по-наблюдателни зрители. Освен това през повечето време и двете са руси. Двойничките нямат и голяма разлика във възрастта – княгинята е родена през 1972 г., а Албена – през 1975 г., пише „Всеки ден“.

 

Въпреки очевадната прилика не се е случвало двете да бъдат сбъркани една с друга, тъй като царската щерка живее в чужбина. Но от снимки и кадри по телевизията феновете на виповете веднага правят асоциации за приликата между двете.

 

Между тях обаче има и две основни разлики. Едната е цветът на очите – Вулева е с кафяви, а Калина е синеока. Другата разлика е във вулгарното излъчване на ВИП брадърката като контрапункт на далеч по-изисканата Сакскобургготска.

 

Калина минава за бунтарка в аристократичните среди, често нарушава етикета и събира погледите на европейските благородници с неподходящи облекло и прическа. Въпреки това от дете е възпитана да се съобразява с потеклото си и никога не би стигнала до просташките изцепки на рускинята. Един от най-големите й гафове е увреждането на носа от операция.

 

Говорители на семейството на бившия премиер обявиха, че е резултат от възпаление на хрущял, но отдавна се носи мълвата, че Калина редовно е злоупотребявала с кокаин, от което е пострадал и носът й.

 

Вулева пък търпеше критики за визията си още от времето на „Сигнално жълто“, когато сравняваха лицето й с това на Мис Пиги. Водещата взе мерки да се разкраси, но безрезултатно. „Нищо, сега поне прилича на царска дъщеря“, бъзикат я зевзеци.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени