Вулева зарязана от баща си като малка (С майка си живели в мизерия сами)

1490
03 Ноември 2014, 14:00


Тежко детство е имала Албена Вулева, узна HotArena.net.

 

И ексцентричната й майка не е единствената виновна за това.

 

Бащата на Албена е изоставил майка й преди много години, изплашен от трудния характер на Людмила Захажаева.

 

Валентин Николов, който бил филолог по професия, напуснал общия им дом, когато Албена била на 3 години. Оттогава нито ги потърсил повече, нито пращал пари за издръжка. Така двете с майка й живеели в пълна мизерия.

 

„Той беше обикновен учител. С Людмила се запознаха по време на някакъв обмен на кадри с братския СССР. Естествено Захажаева го последва в България и двамата се установиха тука. След това обаче любовта им бързо изчезна“, споделиха запознати със семейната драма на Албена. Така на Люси й се наложило сама да издържа детето си. Тя обаче била неспособна да се хване на кой знае каква работа, защото до този момент работела като детска учителка. В България обаче никой не искал да я наеме да се занимава с малчугани, тъй като не владеела изобщо езика, пише Всеки ден.

 

Това обрекло майка и дъщеря на мизерия, тъй като Людмила ту имала доход, ту с месеци оставала без препитание. Захажаева намирала подкрепа от някои от гаджетата си, но и те не се задържали особено дълго. Тя дори се омъжила няколко пъти, ала браковете й все били неуспешни. Така я карали, докато Албена не пораства и сама решава да се грижи за себе си. Започва да работи още на 16 години.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени