Вулева: Защо изгонихте Джорджано, изгонете Луна, тя имитира майка ми!

2243
06 Октомври 2015, 11:41


Устатата водеща Албена Вулева изригна към Луна с обвинения, че се опитва да имитира майка й Людмила Захажаева по време на престоя си във ВИП брадър, разбра HotArena.


„Луна, която, откакто не устиска нескопосано да имитира майка ми, вече стана скучна и най-открояващото се в нея станаха трите реда сенки под очите”, не пести обиди хапливата блондинка.


Вулева има мнение и за друг съквартирант от този сезон – Джорджано, и по думите й е грешка на продуцентите неговото излизане толкова рано. „Напразно го изведоха от къщата, той тъкмо взе да излиза от капсулата си… Трябваше да се поизчака за сметка на Луна и всички останали вътре”, изразява критиките си водещата.


За Здравко от Ритон Вулева учудващо се изказва ласкаво. „Само той от всички сезони достигна до така очебийния извод, че родните випове влизат в тая къща гладни и като невидели почват да плюскат и крият храна. Не знам как и къде живеят тия хора, но очевидно ги мъчи глад и недоимък, за да тревожат толкова да се наядат по време на престоя си”, споделя тя.


За Гъмов Албена коментира, че е пресилено поставянето на пиадестал на неговото интелектуално ниво, което обаче видимо е по-високо на по-голяма част от съквартирантите, пише „България днес”.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени