Въргала разпродал всичко в заложна къща

1299
25 Октомври 2014, 13:00


Владислав Карамфилов е редовен клиент на столична заложна къща, научи HotArena.net.

 

Оказва се, че за издръжката си през последните месеци популярният актьор е разчитал предимно на средства, които припечелвал от залагането на домашна техника и бижута в търговската къща, съобщава в. „Всеки ден“.

 

Така в рамките на половин година Въргала заложил в къщата две стари аудио-уредби, DVD плейър, два часовника, както и наследствени златни бижута.

 

Не е тайна, че през последните години финансовото положение на актьора е изключително неблагоприятно. Проблемите му започнаха в началото на новото хилядолетие, когато той стартира работата по филма си „Операция Шменти-капели”. Влади започва снимките по филма, но по средата парите му свършват.

 

Тогава той залага семейното си жилище и получените от банката пари продължава да налива в мечтата си да направи свой филм. Парите обаче отново са недостатъчни и всичко това се отразява на брака му. През 2009 г. обаче птиченцето на щастието кацва на рамото на Въргала, който получава щедро спонсориране лично от Цветан Василев за комедийния си проект.

 

Въпреки налетите стотици хиляди левове, впоследствие Въргала се убеждава, че киноиндустрията у нас не е сред най-печелившите бизнеси. Месеци след като филма му е излязъл на големия екран, той отново няма пукната стотинка в джоба си. За близките му не е тайна, че влизането му в Къщата на „ВИП брадър” е начин той да закрепи малко от малко финансовото си положение с получения хонорар.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени