Върлува ли СПИН сред родните звезди?

2700
09 Август 2012, 15:14


Шокиращата вест от вчера за заразената със СПИН българска певица предизвика истински пожар в обществото, видя HotArena.net. „Таланти и поклонници” взеха да си правят тънки сметки, да сравняват информация и да си припомнят съвпадения. Всичко – за да се установи „белязаната” с най-страшната болест!


По думите им обаче, заподозряната „грешница” се оказа не една. Всяка „бойна единица” от клюкари си нарочи фаворитка, което предизвика следващият важен въпрос – СПИН-ът мина ли като чума сред родния елит?!


 Смъртта на един от светските лъвове у нас предизвика преди месеци адски шум. Все още младият мъж си отиде от неназована болест, която според интриганти беше именно СПИН.

 

Всеизвестната му сексуална ориентация и широките му разбирания за света го направиха лесна мишена за провокатори, които наляха с клюките си допълнително сол в раната на нещастното му семейство и покрусен любим.

 

 Преди известно време пък сочената за най-красивата сред победителките в родни конкурси за МИС сподели, че зарязала дрогата, ужасена от злокобната сянка на СПИН. В средата й гъмжало от носители на ХИВ-вируса и тя знаела, че ако не спре, тя щяла да бъде следващата.

 

 Не остана незасегнат и най-популярният бранш в музиката. Преди година плъзна слух, че една от звездите от първата вълна на чалгата е лепнала коварната болест.

 

 Певицата уплаши доста хора, защото според мнозина поддържа висок стандарт и с „най-древната професия” сред елита. Дамата обиколила доста легла. Тя може и да пази тайна, вирусът, който сее обаче – едва ли!
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени