ВЪЗДЪРЖАТЕЛКА! Милица Гладнишка стояла четири години на сухо (Ето защо не допускала мъж)

2484
13 Март 2014, 11:12


През последните години Милица, по-известна като Мими от „Етажна собственост”, изпъкна с липсата си на всякакви скрупули да развява огромния си бюст в оскъдни потници и нощници, а името й веднага попадна сред тези на едни от най-желаните българки от малкия екран, научи HotArena.net.

 

Гладнишка обаче отрича някога да е била мъжемелачка. Дори разкрива, че много трудно се отпуска с мъж, ако не е влюбена в него или поне не й е малко интересен. А заради стари рани, причинени от измамно гадже, тя дълго седяла на сухо, пише в. „Уикенд“.

 

„Седяла съм и 4 години без секс. Не ми ли е интересен един мъж, нямам ли чувства, не става. Поне с нещо трябва да ми привлече вниманието, дори да не съм влюбена”, признава журито в „Като две капки вода”.

 

Актрисата с глас на оперна звезда била лудо влюбена в мъж, който я ограбил най-безсрамно. Измамникът задигнал от Милица парите, с които трябвало да постъпи на обучение в Лондон – сума около 13 000 паунда. С това той не само разбил сърцето й, но и всякакви шансове тя да сбъдне мечтата си да излезе на голямата оперна сцена.

 

 „Забравих и простих. Животът е кратък и не си струва да се тровим с негативни енергия”, поглежда философски на въпроса актрисата.

 

Дълго време след това Милица не може да се довери на мъж, а и кой би могъл да я вини за нейната мнителност. Забранява си всякакви флиртове и срещи, а нейните най-близки хора започват да се притесняват, че като нищо ще мине на другия бряг. Точно преди Гладнишка да загуби всякаква надежда, че ще срещне своята сродна душа обаче, съдбата се намесва.

 

Двамата с мъжа на живота й се срещат по работа. Заедно дублират филми и прекарват по цели часове заедно. В един момент Милица го кани на свой джаз концерт и той започва да я следва по всичките й музикални изяви.

 

„Намерихме се, защото и двамата сме луди глави. Той е известен, страхотен глас е, но няма да го кажа, това е тайна. Не обича да е на показ. Той е моята половинка. Пълно куку, пълен е с таланти, като мен е, актьор и кукловод”, разкрива Милица.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени