Взе решение! Николета се връща в България (Папарашки снимки от последния час)

https://hotarena.net/laifstail/vze-reshenie-nikoleta-se-vrashta-v-balgariia HotArena.net
Взе решение! Николета се връща в България (Папарашки снимки от последния час)

Водещата на „Папараци“ Николета Лозанова бе изловена от нашенец на летището в Милано. Брюнетката бе изпратена от любимия си - Валери Божинов, за да се отлети към България, разбра HotArena!

 

Очевидецът разказва, че сем. Божинови се мляскали на терминала като тийнейджъри и по всичко личало, че нито на Ни Ло й се е тръгвало, нито пък Валери иска да я пусне.

 

За съжаление и на двамата, плеймейтката има работни ангажименти у нас, които възпрепятстват трайното й преместване на Ботуша.

 

След като са си разменили няколко ласки и милувки, фуболистът оставил любимата си да изчака чинно своя полет.

 

Николета повисяла сама и не след дълго се качила на самолета.

 

Моделката при всеки удобен случай напомня на българите, че Италия е много по-добра държава за живеене. Дори бе споделила, че предпочита да прекарва повече време там, отколкото у нас.

13 Коментара

Maloumni jalturi

преди 9 години

I kvo sega da rakopliaskame li na mangalkata.Ta tia si niama rabota i postoianno si kaca v Italia.Mnogo jalko 4e pak 6te ni natrapva maloumieto si.Da se maha tam na nas ne ni e nujna vie sashto jalturi ne ni triabvate.Maloumnici.I kak napisali statiata kato 4eli mangalkata napravila niakakav gerroizam,,Bokluci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментирай

Bango Vasil

преди 9 години

Nali se vrashta za praznika si Bango Vasil ha ha ha ha v Karadjovo ia 4akat na kucheci.

Коментирай

хахахахах

преди 9 години

мляскат се понеже знаят,че ги снимат...вижте ги като няма камери наоколо...Оня смешник супер незаинтересован а тая все едно са и казали,че умира..Брусуци ...

Коментирай

OMG!!!

преди 9 години

Леле каква е свлечена. И естествено късите крачета вирнати на седалката дето сядат хората - жената и в Милано да е си остава проста СЕЛЯНКА!

Коментирай

9

преди 9 години

Аз пък изобщо, ама изобщо не вярвам на нищо написано за нея защото е обществена тайна че тази жена сама си измисля статиите, бил я мляскал луда жена. Със сигурност му е страшно спокойно когато тази не е там, а тя постоянно му виси на шията защото си познава мъжа ;).Да не забравяме как Валери мляскаше и Алисия и няколко часа след като си хване самолета за БГ хоп по същия начин е мляскал и този травестит Лозанова. Така че няма нужда да ни натякваш как те бил това и онова, знаем що за птица е Валери ;).Но оправдавам го, с такава елементарна жена .

Коментирай

Mila

преди 9 години

Mда, извинете Хотлайнена докога ще ни занимавате с този олигофрен Лайнянова.....тази дето сама си съчинява истории за себе си, молим не всички сме на ниво олигофрения за да вярваме на подобни ОЛИГОФРЕНСКИ драсканици.

Коментирай

ne

преди 9 години

Нищо не натяквам..имал съм неУдоволствието да ги засичам.....няма нищо общо със статията или с която и да било "новина".Не знам кой,какво прави,но тея лично знам,че не е вярно как виждате ли не могат да се разделят

Коментирай

Теди

преди 9 години

Отново пълна лъжа, личи си че се преструват особено мъжа и. Не че нещо ми влиза в работата но ми писна да чета за тази психарка и лъжите и. Божинов кажи на жена ти да се лекува, има проблем със сивото .

Коментирай

Странно!

преди 9 години

Много мизерничко тва летище в тва Милано бе, особено стената зад нея е некъв ужас......хм тва да не е товарния отсек, тая да са не вози у багажното, щот изглежда кат некъв повлеч......май вип класата я гледа през крив макарон. Ма иначе с големите претенции.

Коментирай

BOCO

преди 9 години

VZE REWENIE ! I PRUDNA A MALKO PO KUSNO SE O.RA! ETO TOWA VE4E E SENZACIA !

Коментирай

Буби

преди 9 години

Изключително невъзпитан маниер да си качи краката на отсрещната седалка. Предполагам, че според нея това също се дължи на "КЛАСАТА" й...

Коментирай

..

преди 9 години

tapata selqnka pak si opanala vmirisanite kraka ama edvam stiga otsreshtnata sedalka xaxaxa :D :D ;( otdavna si bita karta nikoleta, veche ti i lichi

Коментирай

Eva

преди 9 години

Хахаха евала за коментара... :D Напълни ми душата

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.