Взеха детето на Бакалова! Румен Вълка пое отглеждането на дъщеря си заради новата любов на Ивайла

11834
01 Февруари 2018, 16:00


Новата любов на миската Ивайла Бакалова ще й излезе солено. Откакто се разчу, че се е загаджила с бизнесмена Веселин Денков, красавицата е останала без покровителството на бившия си мъж – Румен Гайтански – Вълка, научи HotArena.

 

 

Босът на боклука решил да я накаже, че отново се е афиширала с любовник в обществото и настоял да прибере при себе си дъщеря им Рая, както и солидната издръжка, която от години й изплаща за грижите за детето, писа „Уикенд“.

 

 

От близо месец Ивайла не се е виждала с дъщеря си. След коледните празници Рая остана в София при баща си и сега двете си общуват само по интернет и по телефона. Никой не знае колко време ще продължи това положение, но тя е притеснена, че ако на Румен не му мине, ще се наложи да се върне в България, за да не е постоянно далеч от детето си”, издават близки до миската. 

 

 

Макар положението да е доста напечено миската ще стисне зъби и ще изкара до край плановете си. Чак след това ще реши дали да се прибере при детето си и да се опита да стопли отношенията с бившия си мъж, за да приеме новите условия, в които двамата да си поделят грижите за госпожицата. Решението да замине за Дубай с Рая от години не се радвало на особено одобрение от Вълка, но той нямал особени аргументи, за да му се противопостави. 

 

 

До последно се надявала, че всички клюки за любовника й няма да нанесат щети на живота й до сега, но след като се разбрало за отношенията им, проблемите започнали. Първият бил свързан с това, че Румен Гайтански поискал дъщеря му да се прибере в София, вместо да е с майка си и новия й любовник, а след това и преустановил изплащането на издръжката за момичето, което доста ударило по джоба на красавицата. 

 

 

Заради всички проблеми няма да е чудно, ако Ивайла скоро се раздели с Брадата. Не е проблема само в парите, а в това, че дъщеря й страда”, нищят още запознати с положението около миската. 

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тенденциозна статия
Преди 1 година
-1
По-интересното е Ася дали още е с Вълка, че имам огромни съмнения въпреки тъпата статия, която пуснахтв преду два месеца, че ги били видели ама нямахте снимка .
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ан
Преди 1 година
-3
Всеки има право на щастие.Човек не може да е роб на децата си или на бившия си мъж.По-лесно е за мъ ете-дават си издръжката,а денонощно жените са и майки!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Рони
Преди 1 година
0
Нали беше бременна от брадата, къде ще се връща в София при Рая с бебе на ръце и откъде пари като остави богатия любовник?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени