Взеха дискотеката на Коцето

6368
09 Януари 2016, 12:00


Фолпевецът Константин вече не е съсобственик на една от най-популярните дискотеки в София, научи HotArena.

Запознати разкриват, че неговият дял е бил изкупен и така реално изпълнителят няма нищо общо с хитовото заведение. Преди 5 години Коцето влезе в собствеността на дискотеката в Студентски град. Ходът се оказа успешен, защото освен всички популярни лица от попфолка, които гостуваха, а и  Коцето сам пееше в заведението. Опашките пред входа бяха огромни.

Коцето се хвалеше с успеха на бизнеса си. Образът му се наложи толкова, че дискотеката бе свързвана единствено с неговото име, макар че има и други собственици.

Практиката популярни лица да се вързват с нощни заведения нашумя в последните години, пише "България Днес".

Известен човек постоянно присъства в заведението, пуска си снимки от там и хората свикват с това, че отивайки там, могат да се забавляват с него.

Въпреки това, тримата собственици са накарали малко преди нова година Коцето да им прехвърли дяловете си. Сега вариантите за него са  два – или да се оттегли напълно или да остане рекламно лице срещу заплата.

Камелия, Азис, Радо Шишарката, Десислава имат опит в бизнеса със заведения. Изпълнителите така и не успяха да се наложат в бизнес начинанията си и се върнаха към първоначалното си поприще.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени