Взимат детето на Жана Бергендорф! (Бащата на сина й я хвана в крачка)

4055
11 Юни 2015, 13:00


Жана Бергендорф е на път да загуби най-ценното – детето си Леон, узна HotArena!

 

Певицата е започнала отново да злоупотребява със забранени вещества, което най-вероятно ще й коства родителските права върху момченцето. Бившият й мъж, датчанинът Стефан, хванал победителката от „Х Фактор“ да пуши марихуана, докато малкият спи, пише „Всеки ден“.

 

Корабният инженер, без да чака и ден и без да слуша никакви оправдания от страна на Жана, опаковал багажа на Леон и си го прибрал в Дания.

Бергендорф и друг път е имала подобни издънки, а наркотиците отдавна са нейни „приятели“. Първия път, когато губи правото да гледа детето си, е когато то е на по-малко от 2 години, а тя все още живее в Дания. Жана и Стефан се разделят, а Леон остава при татко си.

 

Певицата по това време е без никакви финансови постъпления и с изключително спорадични музикални прояви в разни певчески конкурси и малки кръчмета и заведения. Още тогава, заради тежкия живот, който води на чужда територия, залита по тежките наркотици.

 

Това утежнява още повече нейното положение и докато тече разводът й със Стефан, той получава родителските права върху малчугана. Тя има право да вижда детето само за три пъти в годината, по една седмица.

 

През 2012 г. бабата на Жана, която я е отгледала, се влошава и остава на легло. Бергендорф се прибира в родината си, за да се грижи за нея. Паралелно с това свири и с Петър Станоев – Пецо („Контрол“) и така припечелва.

 

Близък приятел на Жана я кара да се запише за кастингите на българското издание на „Х Фактор“ през 2013 г., а тя си тръгва от там като победител. Твърди, че вече е чиста и живее здравословно.

 

Тогава Стефан решава да й даде втори шанс, взима със себе си Леон и двамата се установяват в България. Чужденецът дори се опитва да си направи фирма у нас, а момчето прекарва голяма част от времето в дома на Жана, докато татко му пътува до скандинавската страна и обратно.

 

Хармонията обаче не продължава дълго и Бергендорф в крайна сметка губи пак доверието на бившия си мъж. Славата, която идва след победата в „Х Фактор“ и впоследствие участието й в „Като две капки вода“, й изиграват лоша шега. Сега Жана отново не е на себе си заради опиати.

 

Редовно започнала да събира приятели у дома, с които се отдавала на диви купони, и то докато Леон спи в съседната стая. Това стигнало до ушите на Стефан благодарение на съседите й. Те се оплакали на датчанина, че Жана се държи неуместно.

 

Хората били възмутени от поведението на червенокосата звезда и безкрайните купони в дома й. Една вечер Стефан си пристигнал изненадващо и хванал екс половинката си неадекватна. Веднага събудил Леон, опаковал багажа му и го взел със себе си.

 

Наши източници издават, че мъжът е твърдо решен да заведе ново дело за правата върху момчето, като този път е категоричен, че повече няма да даде никакъв шанс на Жана.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени