Взимат сина на Маги Желязкова (Бившият й бесен, че си вее фустата по мъже)

5037
27 Март 2014, 15:00


Бившият мъж на Маги Желязкова, Боби Манекена, се е заканил да й отнеме родителските права, бесен, че моделката е пренебрегнала наследника им заради новото си гадже, гласи най-новият слух, дочу HotArena.net.

 

В края на миналата година, след 13 години брак,  неочаквано за мнозина Маги  обяви, че със съпруга й се разделят, пише в. „Уикенд“.

 

Причината уж бе, че Манекена изневерил на жена с Венета Харизанова, докато Желязкова бе в „Биг Брадър“. Всъщност се оказа, че проблемите в семейството били доста от преди това, а историята с Венета подействала като катализатор за предизвестения крах на сем. Желязкови.

 

При така развилите си събития Маги посрещна тази година не със съпруга си и сина им, а с нов мъж. Скриха се чак в далечна Ирландия, за да опазят максимално дълго неговата самоличност.


Наскоро моделката прецени, че е дошло време сама да я разкрие и стана ясно, че къспостриганият мъж е полицай от Стара Загора. Жоро Сидеров, бивша барета от структурите на ГДБОП, участвал в различни операции, дори в чужбина - в Ирландия и в Африка.

 

И докато Маги се любува на новата си връзка, не може да се каже, че десетгодишният й син Боби изживява щастливо детство. От септември насам малчуганът и майка му доста разредили срещите си. Първите два месеца донякъде оправдано – заради участието й във „ВИП Брадър”. Но и след това моделката продължила да нехае за наследника си и Борко изведнъж се озовал на втори план, изместен от лидера в сърцето на родителката си Сидеров.

 

Докато Желязкова се вихрела в Къщата край Нови хан, Борис бил на отглеждане от баща си Боби и баба му. Същият състав поел грижите за третокласника и когато майка му отпрашила към Обединеното кралство, за да консумира любовта си с бившито ченге.

 

„Излишно е да уточняваме при кой живее малкия Боби, докато майка му е погълната от други, отново несвързани с него ангажименти, този път към „Денсинг Старс”.

 

Малкият не живее на едно място, обикаля ту при баща си, ту при баба си – майката на Маги”, твърдят осведомени.

 

Този начин на живот на детето и вечните ангажименти на Желязкова вбесили Боби Манекена. Бившият спортист вдигнал мерника на доскорошната си съпруга, че не си гледа детето, а през ден си вее фустата до Стара Загора, за да спи в леглото на баджанака му. Желязков бил чут как се изпуска, че смята да претендира за родителските права върху сина си на предстоящото дело.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени