ВЗРИВ! Николета спала и с жена (Подробности за тройното изживяване)

https://hotarena.net/laifstail/vzriv-nikoleta-spala-i-s-jena HotArena.net
ВЗРИВ! Николета спала и с жена (Подробности за тройното изживяване)

Днес Николета Лозанова не близва алкохол, вероятно заради миналите прояви, които са последвали от пиенето на спиртни напитки. Добре почерпена, водещата на „Папараци“ се озовала в едно легло с момче и момиче, научи HotArena!

 

Моделката е имала по-такива отношения с представителка на своя пол. Когато изгря, плеймейтката споделяше в интервютата си, че за нея забрани в секса няма и благодарение на разкрепостеността си тя е опитала почти всичко в леглото, пише „Всеки ден“.

 

След бурните си младини обаче днес Ни Ло се е кротнала и споделя и е напълно задоволена от съпруга си Валери Божинов.

 

Водещата на „Папараци“ по Би Ти Ви разказва, че през целия си съзнателен живот е имала ситуации с огромно сексуално напрежение с хубави жени, но това винаги се е случвало заради някой мъж.

 

Брюнетката твърди, че не спира да се заглежда по представителките на своя пол, оценявайки качествата им. Сексуалният опит на красавицата се обогатил в ранните й 20 години, когато заедно със свое сериозно гадже тя се озовала в кревата с още една жена.

 

Благодарение на изпитото количество алкохол Лозанова била отпусната и се забавлявала и с двамата, но след тази случка друга подобна не е имало.

 

Николета не крие, че въпреки брака си през годините е получавала десетки предложения от жени. Тя обаче е категорична, че оттук насетне не би се поддала на каквито и да е експерименти, особено пък за пари.

11 Коментара

хотарена пак ближат гъзове

преди 9 години

Тя само с уличните кучета не е спала.

Коментирай

курволета

преди 9 години

Последното изречение е уникално! Ми тя само за ПАРИ си ляга!

Коментирай

hahaha

преди 9 години

prav si

Коментирай

ДААААААААААААААААА БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

преди 9 години

ХАХАХАХА, БИЛА СЕ КРОТНАЛА ЛИ КАЗВАТЕ, АМИ ДА, ДОКАЗА ГО СЪВСЕМ НА СКОРО С ПРЕСЕН СМС ДО ЧУЖД МЪЖ;)))))))))). ДОБРЕ ЧЕ ЦВЕТИ ЯНЕВА НЕ Е БИЛ НАБЛИЗО Д АИ ОМЪКНЕ ОГРОМНАТА ГЛАВА. НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА НЕ СЕ КРОТНАЛА И НЯМА ДА СЕ КРОТНЕ НА ТАЗИ ЖЕНА СИ И ЛИЧИ ЯЕ И Е ЗАЛОЖЕНО ДА МЪРСУВА, А ЗА ПАРИ СЪМ СИГУРНА ЧЕ НА ВСИЧКО Е ГОТОВА, И КАКТО КАЗАХМЕ ДОКАЗА ГО СЪВСЕМ НАСКОРО.

Коментирай

5

преди 9 години

Ahahahahaha, da i imam reputaciata na tazi. Sraaaaaaaaaaaaaam, Bojinov akul niama da se povle4e sled podobna jena.

Коментирай

ахам

преди 9 години

И аз на това се зачудих, ама нали си има касичка та може би няма нужда да се напъва поне за момента .Униженаааааааааааа! Жена без характер, правят я на парцал а тя търпи, само и само да се пише за нея.

Коментирай

да бе да

преди 9 години

Ахам, само че жена която е задоволена от мъжа си, жена която уважава и обича мъжа си, няма да изпраща подобни смс -и на чужд мъж, на какво ли си се надявала този път...но глупаци като мъжа ти мнооого нарядко, така че Шиши не е един от тях, и не би изоставил стойностна жена като Цвети заради парцал като теб. Жалка си!

Коментирай

ehaaaaaaaaaaaaa

преди 9 години

Ама тази статия по повод една друга тава ли е??? По повод написаното от бивша съученичка на Николета която разкрива пикантерии на въпросната примерна госпожа Божинова, как си е лягала с то и онзи с тази и онази н двойки, тройки и т.н. .....еххххххх не ти писна да се обясняваш за това и онова Лозанова, само интересно че щом даваш обяснения за нещо то това нещо е истина и ти просто искаш да се защитиш ;p . Просто си гнус.

Коментирай

Х

преди 9 години

ВЕРНО Е.С ВАНЯ КРАСИМИРОВА ПРАВЯТ ГРУПИ ЗА ПАРИ.С БИВШИЯТ ЛЮБОВНИК НА ЛИЛЯНА ОТ СЕЛО МАРКОВО.

Коментирай

преди 9 години

Не се знае.

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 9 години

boklyk kato nikoleta....nikoga ne moge da se dobligi do niwoto na cweti i alisia....4ykat ia.....i i pokazwat wednaga 4erwen karton.....yli4na ky4ka.....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.