За 8-и март! Николета даде съвет каква трябва да бъде една майка и жена! (Цялото HOT фото – в ГАЛЕРИЯ)

https://hotarena.net/laifstail/za-8-i-mart-nikoleta-dade-savet-kakva-triabva-da-bade-edna-maika-i-jena HotArena.net
За 8-и март! Николета даде съвет каква трябва да бъде една майка и жена! (Цялото HOT фото – в ГАЛЕРИЯ)

Водещата на „Папараци“ Николета Лозанова не изневери на стила си и отново приложи запазената си марка – провокация по време на празник, видя HotArena!

 

Брюнетката сподели фотос в социалната мрежа, послучай 8-и март, на който е по бежово бельо до бебешка количка.

 

Към снимката прикрепи своите съждения каква трябва да бъде истинската майка и жена, което също може да се приеме и като съвет към дамите.

 

„Днес, 8-март, имам щастието да празнувам от позицията на жена и на майка! Майка на безценното ми съкровище Никол и жена в истинския смисъл на думата.

 

С този си кадър за италианската марка детски продукти, ще се опитам да илюстрирам малка част от качествата, които никога не трябва да губите: женственост, сексапил, загадъчност, собствен стил, отдаденост...“, написа водещата.

33 Коментара

ДОРА

преди 9 години

и да сте к*рви като нея може би.. с кухи глави

Коментирай

hkdb

преди 9 години

Само не разбирам защо детска марка колички би сложила разголена жена като рекламно лице на техните продукти.... ако въобще използват тази снимка...

Коментирай

hkdb

преди 9 години

гола и с татуировки.... госпожата не изглежда като готова да разхожда бебе...

Коментирай

yyyyyyyyyyy

преди 9 години

Ami tova e neinata ot Nikol. Koia marka, ne samo za detski produkti, shte naeme kurva za model?

Коментирай

ХА,ха

преди 9 години

Тая разбра,че за нищо не става,и започна пак с голотиите и простотиите.Какъв еротичен модел-чиста проститутка.Ама то и за тая работа трябва малко талант и малко внимание към хората,които са решили да си дават парите по този начин."Шиши"-егати и обръщението,егати и отношението.Дано Божинката започне да успява поне малко,че е грехота от Бога да ти даде такъв талант,и ти да го съсипеш за няма нищо.

Коментирай

ох пак тая

преди 9 години

Е, разбира се е много лесно да имаш "собствен стил" и само да се контиш пред огледалото, когато не ти, а бавачката разхожда детето ти с тази количка. Опитай мила Николинке да вършиш всичко ти, готвене, чистене, гледане на дете,ама истинско, а не само да се снимаш с него и пред огледалото да се гримираш и след това давай акъл на нормалната българка как да бъде жена за пример.И милиони да вложиш в ПР кампанията си,която има за цел да те изкара добра съпруга и майка, пак НИКОЙ няма да те харесва, защото си извратена личност, която си въобразява,че като се чукаш за пари,а после публикуваш марковия си гардероб и лайфстайл в социалните мрежи, това буди възхищение и завист. Не разбра ли, ти си нищо, и не си жена, не заслужаваш да се изказваш за този празник,защото да си значима жена и предана майка се постига с гордо вдигната глава,не на коленца,правейки свирки на някой от ВИП ложата в Найт Флайт!!!!!

Коментирай

Нло

преди 9 години

НЛО големият капацитет,непременно ще се учим от нея! Все пак тя е пример как едно късокрако,дебелобузо момиче без образование независимо от ръст и грамаж на мозъка,ако се е..е правилно стига далеч

Коментирай

повръща ми се

преди 9 години

ОТВРАТ! Какви са тези курвенски истории до детската количка! Каква малоумница само. Точно ти ли ще празнуваш. , че чак и ще се гордееш. Грам не си поглеждаш детето, мъжа ти те остави и нямаш уважението на НИКОЙ!!!!

Коментирай

To

преди 9 години

Парите,които харчи,не само от едно голо ебане с правилните хора-тя се занимава също с наркотици и сводничество.

Коментирай

Мирослава

преди 9 години

Хора, недейте така. Вярно тази жена не е добър пример, но все пак е празник.А и тя си го знае много добре, няма нужда да и казвате каква е. Дали има добри и лоши родители не знам, според мен няма, но че има безотговорни родители това вече ДА! ;)

Коментирай

Иванка

преди 9 години

Моите извинения, но точно тая да раздава съвети е нелепо и смешно! И само на мен ли ми прави впечатление, че вече не използва за себе си определението "съпруга", защото досега където и каквото да публикуваше винаги намираше начин да се изтъкне като такава, но от 14 февруари насам - тц нищо. Странно.

Коментирай

оф!

преди 9 години

Вчера четох някъде статия в която тази жена нарича себе си "ВЪЛЧИЦА" а останалите жени "КУЧКИ"..извинявай но ти се взимаш за популярна и най малко ти не трябва да обиждаш именно тези които без значение по какъв начин те правят популярна . Всеки си има право на мнение и това че никой не те харесва не ти дава право да обиждаш, да останали го правят с теб, но имай малко самочувствие бе жена та нали затова все се буташ из медиите за слава, харесва ти да се говори за теб, е ето говорят а ти после обиждаш. Айде, честит празник и на теб!

Коментирай

Валерка

преди 9 години

Момичета, ако много силно искате да станете скъпоплатени проститутки, то това е Вашия пример. А що се отнася за въпроса на Иванка - аз нямам информация, че НЛ е сключила граждански брак с някой мъж. Говоря за законен граждански брак, а не за някакъв сватбен фарс. Той и Азис се ожени, но това не беше брак.

Коментирай

koi ia otraziava tazi sparujena selska stafida?

преди 9 години

gluposti, reklamira italianski kolichki... starata snimka ot billboardite v BG kato se rodi Nikolcheto i bulgarskite vnositeli ia izpolzvaha v niakolko billboarda. Kav model, kvi 5 leva- tazi smeshnitsa veche nikoi ne ia otraziava, a ot kakto Nedelchev ia zariaza, aktsiite i glavolomno padnaha.

Коментирай

хаха :*

преди 9 години

Направо се погнусих като я видях сега по бтв! Що за страшилище е станала тая?! Отвратителна си имам чувството,че скоро ще се разпаднеш...скулите и виснали до устата....блякс...и не си въобразявай,че ти завиждаме като пишем негативни коментари,просто не сме заслепени и самовлюбени като теб! Страшилище грозно!

Коментирай

да

преди 9 години

Абе вие НОРМАЛНИ ли сте бе хора,ква е тая нелепа снимка,кви съвети пък ще дава тая карикатура..пффффф

Коментирай

maia rysewa

преди 9 години

be mindil kyx....ot koga tragna i saweti da dawa6...tapanrka....ne spria da se byta6 i da ni zanimawa6...s tapotiite si....

Коментирай

до долните

преди 9 години

все по-красива:) а кучките...те нека си лаят:)))

Коментирай

vewvwevewve

преди 9 години

Uj mrazi Monika Valerieva no e sas sushtoto bustie,v koeto Monika uchastvashe v klipa na QNICA-VSICHKO CHUJDO POJELAVASH ...ei mn si prosta nikoletooooooooooooooooo

Коментирай

?

преди 9 години

И разголена женица по бельо как точно се връзва с детската количка, каква е концепцията, че не вдявам. А за ръкавичките да не говорим - не бой се Николетке бебето не е радиоактивно. Който е измислил тая рекламна кампания е по-тъп и от Роголета.

Коментирай

ами

преди 9 години

Хахахахаха..Този коментар под мен ме разсмя..Браво! Наистина е като нелепа карикатура, вижте и клепналите залепени мигли на едното око, а другото го оцъклила..хахаха..направо е страшна са гледане! И тази банална поза – ВСЕ ЕДНА И СЪЩА! За фото шопа какво да кажем – вижте и кривото тяло, като дъска изглежда..като талпа, а талия – нъц, няма..Толкова неестествено..и тези ръкавици, все едно ще вади тава от печката.. Карикатура със смешни ръкавици залепена до детска количка ! Тази е една от най–смешните и снимки, а и не смятам че някой би искал да ползва неща, употребявани от една толкова глупава кур..а!

Коментирай

Ахахахахах!

преди 9 години

Абе Николета да не опече бебето по грешка бе жена ?!?!!?!?

Коментирай

ужасТ!

преди 9 години

Поредната нелепа снимка - полугола Николета с бельото на Моника Валериева, с ръкавици - разчекната до детска количка.....Какъв е смисъла на всичкото това нещо? И Валери не му ли писна вече, разголената му разкокерчена жена се развява пред цяла България, че и пред родителите му! Утре дъщеря му като попита защо под полуголите снимки на майка й седат коментари със сърчица от дядо й - какво ще й отговорят. Отвратително е една 30 годишна жена и майка да се излага така!

Коментирай

иди

преди 9 години

АБЕ ТАЗИ ЗА КАКВА СЕ СМЯТА ,ЧЕ ДА ДАВА СЪВЕТИ. СЪСУХРЕНА СИЛИКАНКА И БЕЗ МОЗЪК В ТИКВАТА СИ

Коментирай

хихихи

преди 9 години

Мъжът и ли? А кой мъж по скоро, те май и Шиши и Валери и биха шута едновремнно, именно защото всичко си има граници. Валери е толкова сладък и добродушен, че тази скоро ще си скубе косите след като го види с друга, и дано този път Валери случи на жена. А жена му бившата има да си дреме сама, няма нормален мъж който да я приеме на сериозно тази особено след последното и изпълнение, ще си я подхвърлят като на времето по месец и два и това е.

Коментирай

:)

преди 9 години

Това е то СТИЛ И КЛАСА- реклама на бебешка количка по бельо! Снимката по скоро казва: Опекох бебето си докато крадях бельото на Моника Валериева, за да правя стриптийз върху бебешка количка :/ Гледам и не вярвам на ушите си !! Простотията и фотошопа не може да я скрие!

Коментирай

shtom ti haresva... haresvai si ia.

преди 9 години

haha! idid is pregledai ochite ili ia vij na jivo. nishto obshto s gotoshopiranite image. Podpuhnala goliama glava, ogromen mazen grab, kasi nabiti kraka, visnal zadnik i 2 ogromni bombi. No nai- smeshnoto v tsialata rabota sa narisuvanite vejdichki s shablon:))))

Коментирай

Valchitsa e, zashtoto...

преди 9 години

valchitsa e- pregladniala e ot sistmnoto gladuvane, zashtoto niama kak da skrie debeliat gen, maznata krava. I vinagi e ozabena na snimkite.

Коментирай

NOvina

преди 9 години

Deteto na nikoleta e ot peevski za tova e taka zakrugleno kato topka, ako beshe ot valeri shtese da e finno kato malkiq valeri

Коментирай

ako

преди 9 години

ako ni lo ne si beshe otvarqla ustata ne na mqsto po adres na alisiq i niki, alisia i valeri i t.n nqmashe tolkova hora da q mrazqt. no ne, tq vse oshte se zanimava s bivshata na muja si, vupreki che v momenta samata tq e bivsha, biva li da pishe v facebook izqvleniq i opoverjeniq che ne N i V sa razdeleni a N i A, pri polojenie che vsichki sme naqsno che imam nqkakuv razriv v semeinata im idiliq v momenta i valeri ne q otrazi nito na 14 fevruari nito na 8 mi mart, ako ne e tolkova zlobna shte namaleqt heitarite. Ne moje fenovete da q zashtitavat a tq da im sere na licata s takiva pisaniq. Glupava jena

Коментирай

обективно

преди 9 години

Не е хейтърство да се защитава морала, Клозета е просто повод, не фактор за това! Тази снимка доста прилича на въведение към детска порнография, а това е прекалено за когото и да било! Да не говорим, че няма никаква естетика в разтегнато и разкривено от фотошоп дребно, грозно тяло ! ..То и децата се зачеват от голи мъже , но никой не снима разчекнат, полугол мъж с бебе върху скута или около бебешки аксесоари, нали ? Не е лошо да се разгледа това, защото спокойно може и да се санкционира подобаващо подобно аморално поведение !

Коментирай

ako

преди 9 години

taka e prav si, ama tq si misli che q heitvame zashtoto i zavijdame

Коментирай

Mnenie

преди 9 години

zabraviash, che Alisia vinagi e bila fina i slaba s prekrasno tialo (vapreki skromniat si rast. Valerko se e metnal na neia, a i sportuva, detentseto). Nikolcheto ima debel gen ot maika si Nikoleta i edinstvenoto i fizichesko natovarvane e da se snima s Niokleta, zatova e i takova tlasto. Az lichno ne viarvam da e ot Peevski, no tova ne oznachava, che namiram Niolche sladka.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.