ЗА ДА НЕ СЕ ИЗЛАГА! Гущеров превъзпитава Мара, учи я на обща култура (Виж как)

3672
21 Януари 2014, 10:28


Християн Гущеров превъзпитава половинката си Мария.

 

Богатата фамилия се слави с добре име и не може да си позволи една певачка да излага семейството с мижави познания в общата култура, научи HotArena.net.

 

Затова Хриси се наел да направи от чалга певицата културна и възпитана дама. Гущера я записал на уроци по английски заедно с дъщеря й Марая.

 

Освен това, я пратил на уроци по солфеж, тъй като смятал за недопустимо гаджето му да се е прославила с пеене, а да няма общи познания в областта, писа "Блясък".

 

Отделно й дал десетки настолни книги, които задължително трябва да прочете от обща култура, за да не се изложи някъде. Фамилията се среща с много влиятелни личности, интелигентни и начетени и Гущерови не могат да си позволят простовата снаха.

 

Неслучайно Марчето и Хриси често ходят по почивки и екскурзии в чужбина. По този начин Гущеров на практика показва на Мария наученото, разказва й за историята и забележителностите на страната.

 

В план „Ограмотяване и превъзпитаване“ влиза и спирането на кръчмарското пеене. Затова Мара си обяви хонорар от 8000 лева, като по този начин никой собственик не може да си я позволи.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени