За какво харчи всичките си пари Преслава? (Доста ще ви разочарова отговорът+Как измами всички)

12159
02 Октомври 2015, 15:02


Преслава успя не само да се нагуши със солиден хонорар, но и съумя да излъска скандалния си имидж на чалга развалина. Певицата напоследък е популярна най-вече с побоищата си с Георги Станоев-Бирмата и рекордното количество изпит алкохол плюс куп други бруталности, узна HotArena.

 

От доста време в светските среди се говореше, че добричлийката е чукнала дъното не само заради любовта си към нощния живот, спиртните напитки и лошите момчета. Пайнерката била

 

залитнала и по „белото“, по което пръскала почти всичките си пари.

 

Сега обаче Преслава успя да заличи това мнение за себе си и накара публиката да я възприеме като трудолюбиво и чистосърдечно младо момиче, пише „Всеки ден“.

 

И Ники Кънчев, и Евгени Минчев, и дори заклетите естраджии Здравко и Катя от дует „Ритон” се скъсаха да я хвалят колко е позитивна, колкото е усмихната, колко била над нещата, как трябвало да стане победител. Паркетният лъв дори я нарече „ангел”.

 

Всъщност именно „лъскането” на имидж е била основната причина „Пайнер” да даде съгласието си Преслава да влезе в Къщата. Това наистина е нямало как да се случи без съгласието на шефа Митко Димитров, коментират запознати. „Той е искал да вдигне малко репутацията на Преси преди да започне предизборната кампания.

 

Защото, извинете, но коя партия ще наеме изпълнителка с такъв опорочен авторитет?”, разкриват хора от меката на фолка Димитровград. Затова и по договор с екипа на „Големия брат” било уредено Преслава да не бъде показвана в конфликтни ситуации. Както и да не се излъчват кадри, в които тя изглежда неадекватна.

 

Друг хитър ход на Преси бе мнимата закачка с бедния, но симпатичен актьор Станимир Гъмов. „Тук целта бе да се измести вниманието от връзката й с Георги Станоев-Бирмата. Искат да накарат хората да повярват, че Преслава не си пада само по богаташи, но и по по-скромни момчета, което, разбира се, е чиста лъжа”, разкриват запознати.

 

В крайна сметка, Преслава наистина излезе с по-изчистен имидж и бе наета от една от големите политически партии, за да пее на предизборната им кампания.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
kat
преди 2 години
0
Само може да се хили и да се натиска.Kato igra4--palna nula i bezinteresna!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
сладурана
преди 2 години
-1
Седеше настани от всичко от проблемите. Така ли прави и в реалния живот не взема участие и бяга от проблемите. По-лесно е да си мълчи. Писна ми от тая. Гледа само реклама да си правя. Знаем ги какви са те. Само може да се хили и да се натиска.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
безпристрастен
преди 2 години
-1
И как си изчисти имиджа за две седмици само, не мога да се сетя. Че , и най-закоравелия наркоман за две седмици ще устиска в къщата. Не са два месеца! А, и тя е излизала почти през вечер по участия, така, че нищо не и е липсвало и е получавала напътствия отвън, как да се държи и какви ходове да предприема. Не блести с умствен потенциал- напротив!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
men
преди 2 години
-1
Без реално да я познавам, винаги ми е приличала на човек без мнение, безлична и безхарактерна. Точно това очаквах да видя от нея в ББ и точно като такава се прояви тя от първия до последния ден. Единствено за Луна се осмели да изкаже някакво мнение по-крайно и то там беше безопасна територия така да се каже, защото тя вече знаеше и беше сигурна, че всички и вътре в къщата и отвън, виждат едно и също и единодушно не харесват лунатичката, та така изказвайки тя мнение за нея не си навлича ничий гняв. Всички била харесвала.... Няма как всички да харесваш и всички да те харесват. Единственият начин е да си напълно безличен и да нямаш никога никакво мнение за нищо и по никакъв въпрос. То реално и вътре действително не чухме мнение за нищо. И когато все пак други хора изказваха мнения и обменяха мисли, тя: "Абе моля ви се, бе хора, недейте така!" Но ми хареса Гъмов и Деян как й затвориха устата и й казаха: "Е добре, дай само смешки ще си говорим и АХУ-ИХУ и това е!", а после "Не може човек да..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
men
преди 2 години
-1
изживее живота си говорейки само за глупости. Все някога ще засегне и някоя сериозна тема." Но тя нито някога е помисляла върху такава, нито иска да има мнение, че току-виж ще трябва да го сподели пред някого и то няма да съвпадне с неговото. Не харесвам хора, които не могат да понесат идеята, че няма да бъдат харесвани от всички. На някои именно това качество НАЙ не ни харесва и най-антипатични ги прави в очите ни.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени