За любовта решетки няма! С кацането в България, Наталия Гуркова хукна на свиждане на Демби в затвора

4400
15 Юли 2015, 12:24


Мис България 1998 Наталия Гуркова не изчака да кацне на родна земя и веднага се запъти да посети старата си и неръждива тръпка – Димитър Вучев – Демби зад решетките, узна HotArena!

 

За смелите дела на красавицата разказват служители в затворническите общежития в Казичене пред „Всеки ден“.

 

От няколко години насам Гуркова прекарва повечето си време в ЮАР със своя съпруг Джордже и с двете си деца. Наскоро е имала визита в България, която протекла доста динамично.

 

Брюнетката се е срещнала за около 15-ина минути с върлия враг на Златко Баретата – Демби. Изненадала го е с огромен плик с любимите му сладкарски изделия, който надзирателите първо претърсили, преди да попадне в ръцете на мафиота.

 

И макар Наталия да оправдава загрижеността си към Вучев, наричайки я приятелство, паметливите се сещат, че именно миската придружаваше Демби през зимата на 2006г., когато наемен убиец започна да стреля по автомобила му на „Симеоновско шосе“.

 

Слуховете гласяха, че двамата тъкмо били приключили с интимна вечеря в тузарски ресторант в покрайнините на София.

 

Наталия бе повикана в Софийски градски съд, за да даде показания. Тогава тя избра да защити любовника си Димитър Вучев, с което допринесе процесът да мине по леката процедура.

 

Часове след стрелбата по Демби - неговият най-голям враг – Радослав Иванов – Темерута, бе разстрелян с цел отмъщение. В крайна сметка от декември 2014 Димитър Вучев търка наровете не заради убийство, а заради 9 пакета с коноп, намерени в дома му.

 

Има обвинение и за нанасяне на лека телесна повреда, тъй като при ареста му миналата година е захапал един от полицаите.

 

За Наталия се говори, че ще се завърне трайно в България, тъй като отношенията със съпруга й Джордже понакуцвали. Дори той самият идвал наскоро у нас, за да избере апартамент за красавицата, та да му се махне от главата в ЮАР.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
милена
преди 2 години
0
Егати тъпотията, та той дори не е в Казичене, да не е посещавала Рашо Сопола там, ей аман от простотийте Ви, след стрелбата беше задъжан не на интимна вечеря ама то трябва някой да почете и ще разбере
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
da
преди 2 години
0
Няма миска, която да не е била с мутри и престъпници. Tам са парите и лансирането. Но, е една от най-красивите мис България, спор няма! Няма значение от къде е!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мария
преди 2 години
-5
Тази откъде дойде-от село Ябланица,Та чак в ЮАР и овърша света....Много неуморна селячка.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени