За първи път! Ето го палата на Кичка Бодурова (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/za-parvi-pat-eto-go-palata-na-kichka-bodurova HotArena.net
За първи път! Ето го палата на Кичка Бодурова (Снимки)

Жилището, което Кичка Бодурова може от сърце да нарече „вкъщи” е не в САЩ, а в столичния квартал Симеоново, на улица „Осемдесет и втора” и отвън не фрапира с лукс, който вътре обаче въобще не липсва, узна HotArena.

 

Естрадната певица е съумяла да изгради свой малък оазис в полите на Витоша, който е над стандарта на повечето българи. Бодурова е избрала скъпите решения да бъдат отвътре, а отвън къщата да бъде по-скромна, за да не се набива на очи, което е желанието на повечето грандомани.

 

Къщата на Кичка е на два етажа, с 6 спални и специална стая само за сценичните й тоалети, огромна трапезария, просторен хол и баня на първия етаж.  На втория етаж има основна спалня със собствена баня, още един хол и камина. Заради страха й от затворени малки пространства, в дома й няма антрета и малки стаи.

 

Клаустрофобията на Кичка стана обществено достояние по време на една по мисиите във „ВИП Брадър”, когато тя изпадна в ужас от идеята да стои в заключена тъмна стая заедно със Здравко от „Ритон”, Люси Иларионов, Луна и Моника Валериева, пише „Уикенд”.

 

За да не страда по американския си живот, Бодурова построила къщата си в Симеоново, като копие на дома си в Лос Анджелис. Това станало преди девет години. Фасадата на 2-етажната къща с огромна градина копира сградите зад Океана от 60-те години на миналия век – с колони и фронтон на централния вход и прекрасна градина.

 

 

Тревата се коси 3 пъти седмично,за градината се грижи нает градинар, а понякога и самата тя. В двора на дома й има 5 високи кипариса, множество чемшири, лозя, кладенец и лятна беседка, в която семейството й обича да се събира. Впечатление още на входа на Кичкината къща прави шкаф с факс и 5 стационарни телефона, наредени един до друг. 

 

 

„Два от телефоните са за Америка, където е дъщеря ми. Имам връзка и с приятели, и с почитатели, и със семейството ми. Трябва да имам връзка с целия свят”, пояснява певицата.

 

„Обичам всичко да е пред очите ми. Никакви антрета, коридори, малки стаи. Не мога да си обясня увлечението в България по собствен басейн при сезон от едва 3 месеца, това е сериозна инвестиция и непрекъсната поддръжка. Можех да си позволя басейн, но просто не е изгодно. Да заробя едни 100 000 лева, че и отгоре. Защо? Да се плацикам 3 пъти и това ще е. У нас никой не си прави сметката, хората имат много ниска финансова култура. Ами как после няма да са бедни - никой не си знае мястото, всеки иска да е Тодор Живков и се изхвърля. Басейнът е за държави като Гърция и Испания, с по 150-200 слънчеви дни в годината”, обяснява липсата на басейн в дома си Кичка.

 

По този начин Бодурова отново прави посредствено заяждане с дует „Ритон”, които парадират с огромния басейн на къщата си.

 

Обзавеждането на къщи е не само хоби, но и бизнес за естрадната певица. Тя е доста навътре в американския жилищен пазар, тъй като има своя фирма за отдаване под наем и продажба на надвижими имоти.


Със съпруга й Крис реставрирали стари къщи и после ги препродавали на тройни цени. От това Бодурова вадел доста добри пари. Бизнесът бил позамрял, по в последните 2 години пак живнал.

 

„Американците не се привързват към един дом - местят се лесно. Когато дойде ред за интериора, винаги викат специалист. Сами ремонт рядко правят, ако се стигне до него - просто сменят къщата”, обяснява певицата. Тя недоволствала от факта, че плаща данъци на общината, но 9 години чака за асфалтирани улици и контейнери за боклук. 

 

3 Коментара

bellagio

преди 8 години

Защо непрекъснато ни натрапвате тази завислива ,подла,заядлва женица....Във Вегас никой не я обича не вирее никъде в Щатите,затова се изявява и стои в Б-я........и нека да каже колко къщи е продала ,като се пъчи какъв REAL Estete е.......и да каже в коя зала на Caesars Palace е пяла......но да го каже честно без да видоизменя истината........защото е пяла в банкетна зала.......Защото да кажеш,че си пял в Caesars Palace...означава да си пял в "The Colosseum"......както Elton John,Celine Dion,Cheer..и др.....кото имат договори и носят милиони приходи на казиното....така,че спрете най после с Кица-Мекица,че ни писна на джидживките....В Щатите ..не е това за което се представя в Б-я......Благодаря Ви за вниманието!!!!!!!!!!

Коментирай

Антония

преди 8 години

Не е лоша къщата, но аз нищо луксозно не виждам на тези снимки.

Коментирай

ана

преди 8 години

Ако ще и в коридора да е пяла,факт е че пяла там.Това е част от биографията й.За мен е по-нормално тя да го изтърва това,отколкото Здравко постоянно да я дъвче тази тема.Имам чувството,че още отвън са го решили това,а именно да се дразнят с Кичка.При Ритон всичко е лицемерие и планувано предварително.Здравко се излага и допълнително,защото му трака балалайката като се изнерви.А къщата са я давали по тв и друг път.Не е толкова луксозна,но все пак е хубаво къще.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.