За първи път! Ето какви заплати взимат в Шоуто на Слави ( Цифрите ще ви ИЗНЕНАДАТ)

14649
08 Май 2016, 11:22


Слави Трифонов е предприел спешни финансови мерки,, за да не се раздели с още някой ценен кадър, разбра HotArena.


Преди дни Дългия е увеличил заплатата на най-ценния си кадър - Краси Радков. Водещият е дочул, че комикът се оглежда за по-добре платена работа и решил да развърже кесията, за да не си стиснат ръцете за "Довиждане". Сега актьорът вече ще прибира по 6 бона месечно.


Действията на Слави да вдигне заплатата на Радков идват след слуховете, че комикът е засипван с добри оферти от конкуренцията. Неотдавна Краси бил забелязан в компанията на своя авер Любо Нейков, в чийто сериал „Столичани в повече” с епизодична изява се появи и жената на Радков – Станислава. Притеснявайки се да не би конкурента му да прилапа циенния кадър, Трифонов прибегнал до изпитания и работещ начин да задържиш някой.


Увеличението на възнаграждението му е солидно. Преди е взимал 4500 лева, а сега ще намаже с 1500 лева отгоре. Това увеличение идва обаче и с повишаване на ангажиментите, откакто Виктор Калев изчезна от шоуто. По този случай Краси е почерпил за Великден и не пропуснал да каже няколко дори думи за шефа си, пише "Уикенд".


Повишената заплата на Краси трябвало да остане в пълна тайна, за да не се размрънкат и другите от екипа, че искат по-висока заплата. С новото си възнаграждение от 6000 лева Радков категорично оглавява актьорския състав като най-високо платен. Колегата му Мариян Бачев се разписва срещу 4000 лева месечно, а недолюбваният и вечно в резерва Тодор Башиянов взима едва 2400 лева.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени