За първи път излиза шокиращо инфо! Преслава се отдала на Милко Калайджиев за една пералня! (Цялата история с подробности)

https://hotarena.net/laifstail/za-parvi-pat-izliza-shokirashto-info-preslava-se-otdala-na-milko-kalaidjiev-za-edna-peralnia HotArena.net
За първи път излиза шокиращо инфо! Преслава се отдала на Милко Калайджиев за една пералня! (Цялата история с подробности)


Фолк певицата Преслава се дала на Милко Калайджиев заради една пералня. Скандална случка от миналото на звездата, изплува наяве, видя HotArena.

Звездата на Пайнер е израснала в мизерия и до 20-годишна възраст дори не била чувала за автоматична пералня. Певицата почиствала дрехите само на ръка, а в последствие голямата й мечта била да си купи именно пералня.

Това и направила с първия си хонорар, пише „Всеки ден“.

От 15-годишна Преслава е по кръчмите, но едва на 20 се качи на професионална сцена и подписа с „Пайнер“. Зад успеха й стои Милко Калайджиев, с когото, според мълвата, певицата дори си легнала няколко пъти.

През 2003 година Петя от Добрич, работела с оркестъра на музиканта в таверна в Свиленград. Именно там Милко направил неин запис и го занесъл на шефа на „Пайнер“.

Митко Пайнера пък направо му казал да я води във фирмата и така Преслава се озовала в компанията. След 6 месеца преговори изпълнителката най-после склонила да си смени името от Петя на Преслава.

Именно тогава сбъднала и мечтата си да се сдобие с желаната пералня.

3 Коментара

BG

преди 8 години

mnogo hubava novina za Koleda hotarena da go duhate

Коментирай

Абе

преди 8 години

Да го духа и циганския миндил, дето ги поръчва тия статии! Бах мама му и циганка мръсна, караджовска! Паразит

Коментирай

блаа

преди 8 години

Абе, тази тъпа история с пералнята няма ли да спрете да я предъвквате? Преслава я е споделила, което означава, че ни най-малко не се срамува от нея. То няма и от какво. Какво се опитвате само да унижавате хората?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.