За първи път! Поставили диагноза на Луна още през 1988г.! (Ходила е в лечебно заведение + извадки от медицинския й картон)

https://hotarena.net/pod-pricel/za-parvi-pat-postavili-diagnoza-na-luna-oshte-prez-1988g HotArena.net
За първи път! Поставили диагноза на Луна още през 1988г.! (Ходила е в лечебно заведение + извадки от медицинския й картон)

Луна наистина има заболяване на психическа основа, диагностицирано още в далечната 1988 година, узна HotArena.

 

Именно тогава е регистрирано първото въдворяване на певицата в психиатрична клиника, по народному казано - лудница.

 

Истината била, че Луна има прогресираща шизофрения, а състоянието й изисква незабавно лечение, разкри сензационно пред „Уикенд” човек, който е бил близо до екс изпълнителката в този период от време.

 

Хората са в голяма заблуда, като си мислят, че тя играе и се прави целенасочено на ненормална, за да постигне целта си. Това не е нейно сценично поведение. Тя наистина има сериозен психически проблем, който обаче неглижира и отрича. Даниела Найденова, както всъщност се казва певицата Луна, страда от остра форма на шизофрения.

 

Дори е била в психиатрията няколко пъти. За първи път със сигурност е въдворена там за няколко седмици през пролетта на 1988 г. Това беше надлежно описано в здравния й картон, който обаче отдавна е унищожен. Попитайте нейните съученици от гимназията - тя дори беше изключена от училището в Шумен, след като направи сериозна криза и едва не преби от бой учител. Тогава се установи, че Даниела-Луна има начална форма на шизофрения.

 

Уви, с годините тя доста се е задълбочила. Знам, че преди няколко години също се е лекувала - и в САЩ, и в Турция, след като е имало няколко жестоки изблика”, разказва източника на вестника.

 

Той е имал интимна връзка с Луна няколко години и двамата дори са били пред брак. Разделили се обаче заради психическото състояние на бъдещата певица, която отричала да има проблем и отказвала да се лекува.

 

Той категорично отрече слуховете, че Луна е туркиня и се казва Лухче. „Това са пълни глупости. Чистокръвна българка си е, от нормално българско семейство. Майка й, леля Стоянка, е много добра жена. Тя е много болна и в момента трудно приема гаврата с дъщеря й. Звъняла в шоуто да ги моли да прекратят участието на дъщеря й, а от там взели да я увещават да дойде да участва в лайфа им. Татко й бай Йордан почина преди година, и той бе добър и сърдечен човек”, разказва още информаторът.

 

4 Коментара

катерина кокс

преди 8 години

Възмутена съм наистна,ако това е вярно,защо тази жена е допусната до такъв тв.формат.Толкова ли сте зажадняли за сцени,които прави една психично болна жена,това какво е,как се нарича........нямам дими.Това предаване психолози няма ли,или карай там-емоции да има и шоу да става. Криворазбрана е от вас,и думата-ШОУ. Силно се надявам,информацията за Луна,да е поредният сапунен балон.

Коментирай

kokona

преди 8 години

Absolutno sym syglasna s katerina koks.Nqmam dumi.Vyzmutena sym ot tova da izpolzvash zabolqvaneto na edin chovek za show.Gadost

Коментирай

ана

преди 8 години

ехеее,Луна е като герой в психо-трилъл.Затрила си е картона,сменя името и т.н.Много е противоречива.Определено играе,но има и нещо не както трябва в нея.Тя твърди,че баща й я е кръстил Луна,а става ясно,че името по паспорт е придобито по-късно.На зададен въпрос за религиите,тя казва,че може да следва всяка религия,а снощи се разпени,че е християнка.Разбирам стратегията й,че била "със слабите".Хубаво се е погрижила за куфара на Кичка,но Кичка явно това не го е видяла и на базата на цялостното отношение я номинира.Това е минус за Луна,защото хората се объркват в действията й.

Коментирай

Майничката 1

преди 8 години

Къде са извадките от мед картона ??? Това мога и аз да го напиша и да го пусна в жълтите медии... тази жена направи тотална бомба в медийното пространсто-няма две мнения...но въпроса е каква бомба?! Значи стана ясно ,че се е слагала на Доган..сега се слага на Борисов... дали е туркиня или не -само тя си знае ,но лично моето мнение е ,че тази жена не е за екрана!какъв пример дава изобщо за да се задържа ....само скандали...и то евтини!?!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.