За първи път! Вижте 53-годишната любовница на Орлин Павлов (Фото)

6114
24 Май 2016, 16:00


От многото връзки на Орлин Павлов е известна само тази с танцьорката Яна Екимова, която днес е съпруга на бизнесмена Петко Димитров. Яна остава неговата голяма любов, но първото му влюбваме било в доста по-възрастна чужденка, узна HotArena. 

Алиша
и певецът се запознават през далечната 99-а година, когато Павлов е на турне в Холандия. Бъдещата му приятелка тогава е на 38 години и се грижи за осветлението в залата. Тя си пада по чаровния младок и бързо му намеква, че иска да са повече от познати. Орлин също остава впечатлен от екзотичния й вид, но не си дава сметка, че помежду им стои разлика от 18 години.

Алиша не е първата партньорка на Орлин, но е жената, която го учи както на тънкостите в леглото, така и на нови и по-широко скроени възгледи за любовта. От нея певецът се научава да бъде толерантен към жените, дори и след като се е разделил с тях.

В момента Алиша живее в Калифорния, където се занимава с кино и работи с холивудски знаменитости. Тя вече е на 53 години, а през миналата година издирила Орлин и го поканила на гости. Певецът заминава, отсяда в нейния дом, но тръпката помежду им не възкръсва. Споделил на бившата си приятелка, че след Яна не може да намери нова любов, а се е превърнал само в бройкаджия, пише „Галерия“
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени