ЗА ПЪРВИ ПЪТ ОТ 25 ГОДИНИ! Няма да има „Мис България” 2014

4754
03 Юли 2014, 12:00


Мечтаната корона, символ на конкурсите за „Мис” тази година няма да краси главицата на нито една млада българка, научи HotArena.net.

 

За първи път в модерната история на конкурса „Мис България” той няма да се състои и десетки хубави момичета, желаещи популярност и лъскав живот ще останат незабелязани от широката аудитория, пише в. „Всеки ден“.

 

През последните 3 години най-престижният конкурс за красота се организираше и провеждаше под формата на риалити проект от продуцентска компания „Ноу фрейм медия” и се излъчваше по ТВ7.  Правата за конкурса бяха откупени от Жени Калканджиева за 3 години от продуцентите Емил Кошлуков и Виолета Сечкова. Трите години изтекоха и сега конкурсът е като нещастно сираче, което никой не иска да осинови.

 

Дълго време „шестата по красота в света” притежаваше правата и сама си го организираше, но финансовата криза я принуди да се откаже. „Подготовката за организацията на „Мис България” е около 6 месеца. С малко дете, което днес се разболее, утре киха, после стане нещо друго, няма как да се концентрираш. Затова сме се договорили с „Ноу фрейм медия”, че те ще поемат изцяло организацията на „Мис България” - споделя тогава Калканджиева. Тя обаче остана част от проекта като консултант и председател на журито.

 

След изтичането на трите години, в които „Ноу фрейм медия” държеше правата се очакваше Калканджиева да си ги върне отново чрез „Визаж”. През февруари тя дори отиде във Варна да търси кандидатки за „Мис България 2014”, но впоследствие се отказа и кастингът увисна във въздуха.

 

Последните три победителки в конкурса „Мис България”, организиран от „Ноу фрейм медия” са безспорно красиви момичета, но не успяха да добият популярността на предшественичките си – Жени Калканджиева, Антония Петрова и Ивайла Бакалова. Ваня Пенева, Габриела Василева и Нанси Карабойчева бяха избрани със зрителски вот. И трите са студентки, умело избягват да се забъркват със скандали и неподходящи мъже и имат достойно за една Мис поведение.

 

През 2012 година имаше безпрецедентно отнемане на короната от избраната за най-красива българка Ина Манчева. Тогава се установи, че красивата врачанка е избрана с гласове, изпратени предимно от сървъри от Пакистан и Бангладеш. Стана ясно, че хакерската атака е организирана от близък приятел на Ина и тя изживя унижението да бъде декоронясана пред цяла България само ден след финала. В сутрешния блок на ТВ7 Стойчо Керев и Емил Кошлуков, свалиха короната й и я връчиха на първата подгласничка Габриела Василева от Бяла Слатина.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Юлия
преди 3 години
0
Оле-лее. Сега всички настървени девойки ще се ориентират към столичните дискотеки за също толкова "престижните" титли Мис Еди Каква Си. Ще се правят безплатни с*ирки на воля само и само да станеш подвластничка /за щастие на г*зарите и т.нар. бизнесмени/. А тази с най-богатия татко или тъпкач ще вземе короната. Точно тези измислени конкурси развалят младите момичета и коренно им объркват приоритетите.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Кака Пепа
преди 3 години
0
Съгласна съм с "Аз"! Искрено се смях с този коментар, много е точен!!! По-добре да не го правят този конкурс повече, защото така или иначе никоя самоуважаваща себе си, уверена, интелигентна жена не би го посетила!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
А3
преди 3 години
0
Ами как ще има - след този цирк миналата година! Събрали се 18 на брой простакеси и се излагат пред цяла България - коя ходи с мръсни гащи, непрани от една седмица, коя пуши като комин и смърди на продавач на зарзават на пазара, коя се налива като свиня и разказва как взимала хапчета да може да и изтръпне устата, за да гълта по няколко ку*а наведнъж! Една псува като каруцарка, друга е неграмотна - ни може да пише, ни да говори, трета има толкова операции, че не можеш да разбереш от човешката раса ли е или е орангутан с перука. Да бяха направили конкурс за НАЙ-ПРОСТА И ГРОЗНА БЪЛГАРКА (макар че там половината да бяха циганки, негърки, финийкици и не знам си какви) нямаше да намерят ТАКИВА ИНДИВИДИ!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени