За първи път! Слави проговори за разрива с Росен Петров!

4150
16 Януари 2014, 11:50


Слави Трифонов за първи път проговори за раздялата с Росен Петров, дочу HotArena.net. Един от най-успешните сценаристи на Дългия изненадващо напусна предаването преди няколко години, за да стане водещ на собствено шоу.

 

Отношенията между двамата са били винаги изключително близки. Затова и разрива им предизвика истински шок и въпроси, които останаха без отговор години наред.

 

Слави за първи път споделя как е приел края на професионалните си отношения с Росен Петров във филм на Иван Кулеков. „Бил съм много близък приятел с мои колеги, което не е много професионално. И с Камен Воденичаров, и с Любен Дилов, и с Росен Петров…

 

Някои разбират какво представлява екипната работа, други се стремят към това всичко да се върти около „аз“. Аз обичам отборни играчи.“, казва пред Кулеков Дългия.

 

За първи път тогава Слави си позволява да изрази разочарование от раздялата с Росен Петров. По всичко изглежда, че желанието на колегите му да се издигнат и да постигнат повече е в основата на професионалните им раздели, пишат от kliuki.ws.

 

В интервюто си Слави за път признава и че е доста емоционален.“ Един човек трябва да посреща широкоскроено това, което се случва. Думите тежат.

 

И аз съм емоционален, изпитвам емоции. За да не показваш емоции трябва да си много корав или сбъркан. Ако някой друг е казал нещо, това е друго.

 

Аз към всеки един съм с добри чувства. Всеки, който дойде и ми каже, че иска да работи на друго място, трябва да е наясно, че на мен не ми е длъжен с нищо, но е длъжен на екипа си.“, казва още той.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
23
преди 4 години
0
Пълни глупости, всички знаят, че Слави не понася хората които са си тръгнали от него
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени