Задава се ВОЙНА! Анелия окраде песен на Алисия (ВИДЕО + РЕАКЦИИ)

3377
26 Февруари 2014, 14:30


След достолепния гаф с падащите екстеншъни на Анелия, за който HotArena.net ви информира по-рано, нямаше как да не включим и още един – не по-малко незначителен. Парчето на пайнерката „Искам те, полудявам“ бе миксирано, като след 3-тата минута е вплетен фрагмент от песента на Алисия „Важно ли ти е?“. Наблюдателните зрители веднага скочиха за нелепицата музикалната фирма да включи мелодия на конкурентна компания.

 

Форумци и потребители, които следяха концерта на live stream в Youtube, разтвориха виртуални „гърла“ и наддадоха глас. Те обвиниха Фолк идолката за 2013 година, че не постъпва професионално, като е решила да вплете в своята песен чужда и то дори на изпълнителка, която не е от тази музикална фирма.

 

С включването на чужд фрагмент Анелия все едно отрече своето творчество, заради стойността на което тя получи приз.

 

Възможно е все пак изпълнителката да е попитала Алисия дали може да използва мелодия от парчето й „Важно ли ти е?“ и да има договорка, но почитателите й така и не успяха да разберат с каква цел го бе направила.

 

Изпълнителката от „Ара“ все още нищо не е коментирала по темата за концерта на конкурентната „Пайнер“, както и за „кражбата“ на Анелия. Но със сигурност този въпрос няма да остане така забулен.

 

Гафът може да проследите след 3:14. 

 


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени
php ram used: 4.36 mb
total execution time: 42.886972427368 miliseconds
mysql execution time: 25.60019493103 milliseconds