Заедно ли са Алисия и Валери и какво е правил в дома на певицата? Истината ТУК

https://hotarena.net/laifstail/zaedno-li-sa-alisiia-i-valeri-i-kakvo-e-pravil-v-doma-na-pevicata-istinata-tuk HotArena.net
Заедно ли са Алисия и Валери и какво е правил в дома на певицата? Истината ТУК

Алисия и Валери Божинов отново са заедно и се срещат тайно, гласи поредният слух.

 

Заедно ли са футболистът и певицата и какво е правил в дома й, узна достоверно само и единствено HotArena.

 

Според публикация в сайта Kliuki.net, Валери бил забелязан да я посещава в апартамента, който й остави.

 

Двамата отново се срещали, като Божинов опитвал да убеди Алисия да се съберат.

 

HotArena узна, че този слух няма нищо общо с действителността. Най-малкото фактът, че в момента Валери е в Италия, а Алисия – у нас, доказва неистинността на клюката.

 

Оказва се, че двамата са се видели, но само покрай рождения ден на Валерко и разговорът между тях е бил съвсем протоколен.

 

Все пак двамата имат дете и срещите им са напълно в реда на нещата.

 

Също толкова истина има и в другия безпочвен слух за връзката на Божинов с някоя си Каролина. Футболистът приемал със смях поредната спекулация по свой адрес.

 

22 Коментара

хаха :*

преди 9 години

Курволетке ти ли плати за тая статия,че да не се разчуе,че мъжа ти те е оставил хахаха

Коментирай

Азз

преди 9 години

Николетке, вече и софийските улични кучета знаят, че не си с Валери.Колкото и статии да поръчаш няма да го промениш този факт.Спри да се излагаш.Бъди достойна жена и покажи класа, извинявай обърках те с друга хахаха.Той и Шиши ще те зареже, бързо търси друг, че като гледам си повехнала вече, а стара стока никой не търси ;)

Коментирай

хааааааааааааааааааааааа

преди 9 години

Ххахахаха, Николета Лозанова чете всяка една статия и после дава отчет хахахаха, толкова е изпаднала тази жена, че чак е за съжалени. Спермалета Лозанова ти какво бе жена кръвното ли вдигна от тази новина, всичко живо се гъбарка с теб и ти веднага залапваш хахаха. Знае се че нещата между вас не са такива каквито ти се опитваш да изкараш, почти сте пред раздяла и ти правиш какво ли не само и само Божинов да те търпи до себе си ;), само че тия работи стават но за кратко особено когато един мъж е насила с една жена. И да не забравяме че Валери отричаше доста дълго преди да си признае за Лозанова ;) , а нещо за "Шиши"???? Отдавна се шушука че Божинов си има тръпка, не знам Каролина ли е ,или друга но си личи че е доста охладнял към сегашната си- бивша жена;))))и има защо.

Коментирай

о да,о ,да

преди 9 години

Аууууууууууууууууу, жена без работа-НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА. Или как бе, има работа да кисне нон стоп в хотлайнена и да после да се оправдава. Защо не напишете за поредният и резил на снощното издание на "парпараци"...казват че изръсила как е в навечерието на 3 март, а вчера беше все още 1-ви хахахаха, проста, проста, и да не е с Алисия не е и с теб Валери, не се преструвай, това е най огромната публична тайна.Малко жени като теб ще търпчт толкова унижение, надяваш се пак да се съберете и тогава пак да започнеш да заливаш с фалшивите ви снимки хаха.И да кажете нещо за Шиши деееееееееееееееееее!!!!!!!:D,Горкия човек как ли бре резил да го излага подобно нещо като ЖЕНАТА НА Божинов.

Коментирай

maia rysewa

преди 9 години

be nikoleto...tolkoz narod te prekara...4e koi da ti ima merak we4e....ni si ymnica...ni si xybawica....

Коментирай

Тони

преди 9 години

Мда, но не е и с Лозанова. Онази се прави на шут само и само пак да заиграят "щастливото" семейство. Успех на Валери, гледай си тренировките, Валерко и Никол, никаквици като Лозанова бол. А и той и Алисия я създадоха, така , че ако и бие шута остава в забрава!

Коментирай

съни

преди 9 години

Точно това си помислих, че Валери отричаше до последно, ама до последно за Лозановата. Твърдеше, че нямат нищо общо хихи.

Коментирай

Николетке ставаш смешна вече!

преди 9 години

Бе незнам с коя е Валери сега, но определено не е с Николетка и наличието на новия му фейсбук профил в който приятелите му постоянно набъбват с нови и свежи мацки всеки ден го доказва. И ФалшАрена Валери си е заминал за Италия едва днес, до вчера си беше в България, но да го видяхте някъде с жена му? И какво стана с рождения му ден? И защо тая с големото чело беше сама на наградите на Пайнер? А? Тия неща защо не ги коментирате, а НиколетАрена?????????? Вие сте едни жалки, смешни продажници, които й лижете г*за на тая мангалка!

Коментирай

pPp

преди 9 години

Да да да, точно това ми беше на акъла - Алисия и Валери я създадоха тая НикУлетЪ и ся като й бие шута тая пенсионерка отива в дълбоко забвение. Кой и в каква връзка ще я споменава тая, с какво ще я запомнят, какви успехи има, какви постижения?????????? За нея се пише и говори само по повод личния й живот и постоянната й злоба към Алисия, след развода й с Валери ще духа супата.

Коментирай

Rasomund

преди 9 години

ka'v razvod, kvi 5 leva, kato ne sa jeneni i niamat podpisan grajdanski brak! Tova, che praviha "party"- s biala roklA i tumba-lumba v ne znam si koi hotel, ne ia pravi zakonna sapruga, kakto i se iska na Nikolka. Ako imashe brachno svidetelstvo, do sega 100 pati da go beshe postnala na instarama ili facebooka, zashtoto tova se govori ot godini nasam. Zatova i si traikashe i beshe po- niska ot trevata kato se biaha razdelili s tozi oligofren, zashtoto znaeshe, che nishto ne moje da mu vzeme i shteshe da e Alicia #2. I ako istinata beshe lasnala, tova shteshe da e po- losho za neia dori ot kraiat na sveta:)

Коментирай

пич

преди 9 години

Ужас! Горкия Валери какво му дойде на главата, постоянно името му е замесено в скандалите на жена му, ако съм на него ще и забраня всякакъв достъп до медии, защото тя е много ограничен човек и само се излага , а по този начин излага и него и детето. Той изглежда добър човек и затова е и наивен. Със сигурност, с която и да е в момента ще е по добрия вариант, отколкото с тази дето му съсипа кариерата. И не забравяй Валери имаш 2 деца, не едно, грижи се еднакво и за двете , за да не съжаляваш един ден.

Коментирай

hens

преди 9 години

Аске, как не се умори да си напишеш 100 положителни коментара? А? Луд умора няма. Валери не те харесваше натурална, та сега ли когато си замязала на Майкъл Джексън. Той от 5 години те моли да се съберете и другия сватби и бебета планира с теб, а все сама и нещастна си живееш. Докато не си намериш някой връстник (на 40) все така ще е.

Коментирай

pelikan

преди 9 години

Еееее домът на Алисия силно казано. Купен от Валери и с парите на Валери. Освен това дете има в този дом (за който всъщност е купен и за който ще остане). Ще ходи разбира се. Най-малкото което го интересува е алчната змия. Едвам се отърва момчето от нея. Че и от ония пиявици роднините и.

Коментирай

Haha

преди 9 години

О ама той като се "оттърва" от тая "змия", направо случи на жена! Хаха да, случи на най-алчната и злобна. Като е правил дете, сега ще си бере гайлето. Защото Алисия не миже да си купи един апартамент.... Ама алчната Николета още я е яд!

Коментирай

123

преди 9 години

Ти пък не се умори да коментираш всяка статия за Алисия. Ако не я харесваш, не се тормози да четеш и коментираш.

Коментирай

ана

преди 9 години

Хм, значи все пак е вярно че е бил там с Алисия. И моля ама Валери до онзи ден си беше в БГ така, че по леко с лъжите. Дреме му на Божинов за Лозанова маймуната, тоест дето всичко живо я прави на такава.

Коментирай

JUSTICE!!!!

преди 9 години

Алисия работи, истинска работа колкото на някой хора да не им харесва професията. сигурно и сама може да си купи апартамент, та дори и на кредит. Ноооо други хора са изцяло на издръжка на уж съпруга ( с който нямат граждански брак), защото да четеш 3 думички пред интерактивна стена не е сериозна работа ( днес те има, другия тв сезон те няма, знаем как е в телевизията) и ако се наложи Николинката да живее сама ще трябва да отиде в Караджово ли беше, Кара Кольо ли беше селото, забравих.

Коментирай

yvko

преди 9 години

Оле боже, след толкова години Ася още мокри сънища има с Валери. Жал ми е за тая жена. Те с Николета са един дол дренки. По интелект, поведение и всичко. Но Лозанова поне е красива. Чудя се на Валерката как е живял с онзи зъбат кон толкова време...

Коментирай

Haha

преди 9 години

Явно не сте ме разбрали, защото аз имах предвид същото, че Алисия може да си купи апартамент, но оная я е яд, че Валери е оставил апартамент за нея и сина си

Коментирай

da be da

преди 9 години

ia hodi si proveri ochite... koi e krasiv? tozi trol s narisuvanite vejdi izdelkaniat nos, natapkanoto chelo s botox, ot koito ne moje da migne, kilogramite kichuri po pleshivata tikva ili fotoshopiranoto tialo, deto niama nishto obshto s tova koto e- ogromni buzi, grab kato na sumist, kas masiven vrat, kasi krivi kraka s debel glezen i visnal zadnik bez nii' kva talia. Alicia sashto ne mi haresva, no da kajesh, che Nikoleta- groteskata e krasiva e prosto nelepo!

Коментирай

Жоро

преди 9 години

Намерила си е кой да и плаща пластичните операции

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 9 години

edwa li 6te naprawi alisia gre6ka...da se sabere s waleri pak.....da si gleda groznata kyrwetina nikoleta....naprawi go za smiax...pred wsi4ki....xak my e.....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.