ЗАГАДКА! Може ли да познаете КОЙ е този МЪЖ?! (В МОМЕНТА Е ДОСТА ИЗВЕСТЕН)

4380
15 Април 2014, 15:04


HotArena.net попадна на снимки на мъж, който придоби популярност съвсем наскоро. Той се прослави като абсолютен сваляч, неподбиращ по еднакви критерии дамите. Прослави се най-вече с участието си в реалити шоу, а в последно време успя да стане и любимец на зрителите.

 

Това е Борислав Атанасов от „Къртицата“! Той нашумя още в първите дни след старта на втория сезон на продукцията, тъй като си позволи да придаде друг статус на интимните отношения в Базата, които в подобни реалити формати в повечето случаи е „МИРАЖ“.

 

След това Боби бе охулен от зрителите, тъй като след като напълни фурната на Индира Касимова, я заряза. Аудиторията застана на нейна страна и осъди постъпката му, която придоби още по-горчив привкус, като участникът си прехвърли симпатиите към друга непосредствено бързо – към Бориса Тютюнджиева.

 

След като видя, че с нея няма да се получи, пробва късмета си при Гергана и Виктория Джумпарова.

 

Той е най-мразеният от противниковия лагер. След снощната разпра с моделката Бориса, светкавично се издигна в очите на зрителите, тъй като обвиненията й не бяха справедливи.

 

Борислав Атанасов е на 28 г, родом от Казанлък. Завършва висше образование в САЩ със специалност "Хотелиерски мениджмънт". След това се връща в България и създава собствен бизнес.

 

Снимки от личния му архив може да видите по-долу в галерията.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени