Захари Бахаров бесен, маха телефоните от театъра

1618
29 Август 2016, 12:47


Захари Бахаров не на шега поде интересна инициатива, узна HotArena.


Станал популярен предимно като Иво Андонов от "Под прикритие" и водещ на Националната лотария, гологлавият актьор все по-успешно се подвизава и на театралната сцена. С колегите му Юлиян Вергов и Владо Карамазов обикалят страната и представят трите си постановки, което го е накарало да забележи една тревожна тенденция.


Става въпрос за използването на мобилните телефони в залата по време на представление. Именно затова Захари е решен да стратира инициативата "Гледай представлението, а не телефона си". С това цели да осигури комфорта не толкова на себе си и на останалите актьори, колкото на тези зрители в публиката, които са си платили билета, за да гледат постановката.


Именно за тази част от своята аудитория, за които те, а не телефонът им е най-важен в този час в залата, Бахаров ще даде всичко от себе си, за да изкорени тази краста поне в рамките на храмовете на Мелпомена, пише "България днес".

ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени
php ram used: 4.32 mb
total execution time: 84.567070007324 miliseconds
mysql execution time: 31.860589981079 milliseconds