Захари Бахаров уреди жена си да печели в интернет

2851
08 Февруари 2015, 15:00


Актьорът Захари Бахаров помогнал на жена си Диана Алексиева да стартира свой сайт, в който да прави интервюта с интересни и популярни личности, научи HotArena!

 

„В интернет всичко е независимо. Сайтът ми дава възможност да правя това, което обичам и харесвам. Няма цензура, никой не ти казва какво може и какво не. Исках да бъда водена от собственото си любопитство. Вярвам, че има и други хора, които споделят моите интереси”, обяснява проекта си Диана, цитира „Уикенд“.

 

Естествено, за платформата тя се възползвала от финансите на семейството си. Благодарение на сгъстения график от ангажименти на мъжа й, пари у дома не липсвали. Семейството обаче искало с тях да започне да прави нещо полезно, което да носи нови приходи и да развива уменията на Диана като журналист. Така вместо да търси крупен инвеститор за електронното си списание, Алексиева се възползвала от финансовия подем на половинката си.

 

Сумата, която Бахаров вложил в новия сайт на жена си не била голяма. Заради проекта, който в момента поглъщал цялото й свободно време, на практика Диана нямала възможност да се захване с почти нищо друго, от което да получава заплащане.

 

Журналистката дори искрено се изненадала, когато осъзнала, че бизнесът й поглъща толкова много часове колкото и рутинната телевизионна работа, от която преди се изхранвала. За това пък поне не чувствала липсата на медийни изяви, която се получила след раждането на второто й дете – малката Кая. А и имала пълна свобода да говори със събеседниците си само за неща, които я вълнуват, без да се опитва да търси сензации и скандали.

 

„Не съм работохолик, но не мога без да работя. Когато си свикнал постоянно да си в движение, е трудно да спреш изведнъж”, оправдава се журналистката.

 

Самата тя дори не се замисляла да направи подобна крачка в кариерата си и за винаги да скъса с медиите. През двете си бременности работела до последно, а веднага след края на майчинството се връщала към ангажиментите си. За късмет нейния график бил доста плаващ, което позволявало да е около сина си Максим и дъщеричката си Кая възможно най-много време.

 

Убежденията й били обаче, че не може да се посвети само на домакинстване. Работеща и амбициозна тя щяла да бъде по-добър пример за двете си деца. А и според Диана една реализирана жена винаги е по-успешна майка, защото се чувствала полезна и можеща.

 

Съпругът й Захари пък бил друга причина, да не иска да спира да се занимава активно с работа. Самият той бил много зает и въпреки това винаги успявал да откъсне време, за да е с любимите си същества.

 

„Той е като всеки обикновен татко. Намира време за малките”, обяснява живота си с един от най-ангажираните актьори в България за последните 5 години Диана.

 

Покрай популярността на Захари обаче журналистката много внимавала какво възпитание и внимание ще получат наследниците й. Самата тя силно се безпокояла, че може да се разглезят и да тръгнат по лош път. С всичката тази лесно достъпна технология, бъдещето на хлапетата било съвсем различно от това, което тя искала да им предостави.

 

В момента водещата се е фокусирала изцяло върху своето интернет списание и възпитанието на децата и не мисли да се връща скоро на екран. Все пак не е забравила и за телевизионната си кариера, но след фиаското на ТВ 7, където последно имаше ангажимент, като че й липсва ентусиазъм.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени