Закланата сестра на Илия Павлов била сектантка (Потресаващи разкрития)

3684
17 Март 2017, 15:47


Отритната от семейството си - от баща си Павел Найденов и от брат си, собственика на "Мултигруп" Илия Павлов, е била сестра му Славка Найденова, която точно преди 7 години бе брутално заклана в американския щат Вирджиния, научи HotArena.

Причината да бъде забравена от роднините си е била на религиозна основа - Славка се е отказала от християнската вяра заради членството си в "Харе Кришна" -  индуистко религиозно общество, създадено в Ню Йорк през 1966 г. от индиеца Абхай Чаран Де.

41-годишната Славка Найденова и 8-годишният й син Пол Уилсън бяха убити по особено жесток начин на 1 февруари 2010 г. По телата на двете жертви следователите преброиха над 50 прободни рани от нож. Труповете бяха открити от тогавашния съпруг на Найденова - Филип. За двойната екзекуция бе арестувана Наталия Уилсън, съпруга на бившия мъж на Славка - Лестър Уилсън. Наталия, рускиня по народност, получи две доживотни присъди без право на замяна, пише "Ретро".

По култа на кришнарите Славка се увлякла покрай етиопеца Лестър Уилсън, роден на остров Аруба. Запознати с тайните във фамилия Найденови издават, че именно заради религиозните му убеждения Славка се омъжила през 1997 г. в абсолютна секретност, без изобщо да уведоми нито баща си Павел, нито брат си Илия. Като последователка на Кришна, Славка Найденова доброволно се подлагала на редица лишения, налагани в сектата. Животът й преминавал в изключително строг режим. Всекидневно ставала в 3 часа сутринта, след което извършвала ритуала по "обличане" и "хранене" на божествата. След това изпълнявала мантрите "Харе Кришна" със специални молитвени броеници от мъниста, а често се вклювала и към шествията на кришнари по улиците, които пеели песни в прослава на Кришна буквално фанатизирани, за да привличат духовете на индуиските богове.

Животът на сестрата на Илия Павлов бил съпроводен с различни ограничения. Напълно й била забранена употребата на алкохол, кафе, месо, риба. Контактите на Славка с външния свят, включително с приятели и роднини, не били поощрявани от братството. Не стига всичко това, но Найденова била ограничавана дори и в съпружеството си, тъй като за кришнарите било задължително да спят в отделни помещения, а сексуални отношения се допускали само с позоление на храмовите жреци и то не по-често от веднъж в месеца.

Заради влечението на Славка към Кришна дълги години никой от семейството й не се интересувал от нея. Дори самият Илия Павлов не говорил за сестра си, като мнозина от най-близкото му обкръжение изобщо не знаели за нейното съществуване и научили едва след екзекуцията преди седем години. Отритната от роднините си повече от десет години преди смъртта си Славка не се е връщала до България. Казвала, че тук нито някой я чака, нито има при кого да се върне.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
...
Преди 1 година
-3
и това кой го интересува... давайте за николета...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени