Закопчаха Деян Донков! (Актьорът направи ЦИРК пред Народния театър)

2254
25 Април 2014, 13:00


Цял ден Донков репетирал в Народния театър. Домързяло го да се разходи от дома на Радина, който бил само на 133 метра от работното му място, и пропътувал педя разстоянието с колата си, научи HotArena.net.

 

Паркирал миникупъра в началото на улица „Иван Вазов“, до задния вход на първата сцена. Район, който доскоро беше рай за автомобилите на артистите.

 

Малко преди Коледните празници обаче бе премахната бариерата на обособения паркинг на Народния театър и се започна безконтролно паркиране и струпване на коли, пише в. „България Днес“.

 

Именно заради това районът зорко се следи и нарушителите биват наказвани незабавно. По този начин возилото на Донков станало жертва на столичния паяк.

 

Половинката на Радина псувал яко, колегите му наизлязли, но не успели да го успокоят. Дори се е опитал сам да си махне скобата.

 

За случилото се актьорът имал оправдание, което не го отървало от плащане: „Липсва знак за синя и зелена зона, защо ми слагат тази скоба, това е пълно безобразие“, погневил се Деян, като първоначално дори отказваше да си плати глобата.

 

По-късно обаче е склонил, броил е кеш и си е взел колата.

Снимка: crosspress.bg
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени