Зъл свекър кълне Рени: Ти си мазна шантонерка! Певицата пък пусна сигнал за него в ДАНС (Целият екшън ТУК)

https://hotarena.net/laifstail/zal-svekar-kalne-reni-ti-si-mazna-shantonerka-pevicata-pak-pusna-signal-za-nego-v-dans HotArena.net
Зъл свекър кълне Рени: Ти си мазна шантонерка! Певицата пък пусна сигнал за него в ДАНС (Целият екшън ТУК)
Рени води люта война със свекър си - скандалният професор Владимир Пилософ. Певицата обвинява именно него за проваления брак със сина му Борис, научи ексклузивно HotArena.


Близки до изоставената изпълнителка разкриват, че Владимир никога не я е харесвал за снаха и е правел всичко възможно, за да убеди сина си да я зареже. Отношенията между двамата били толкова обтегнати, че Рени наричала свекър си Дъртия, а той й отвръщал с \"мазна шантонерка\", разкриват потресаващи подробности близки до вече бившото семейство. 


Владимир е този, който настоял сина му да изнесе Рени и двете им деца в Израел, за да не се срамуват синовете от майка си. Пред малчуганите пък Владимир не спирал да обижда майка им, която не заслужавала никакво уважение заради голите си снимки. 


Професорът поощрявал извънбрачните афери на сина си, който вършееше из София, докато Рени и децата бяха заточени в Израел. Всичко това дошло до гуша на позалязлата звезда и тя се заканила да срине кариерата на професора
 
 
Рени се е амбицирана да даде показания срещу него в ДАНС за жестоки далавери, свързани с източване на Здравната каса, организирани и вещо оркестрирани от свекъра й. „Дъртия е стар милиционер – ухо на ДС. Знам му всичките бакии и ще го тикна в затвора на стари години заедно със сина му”, сипела люти закани Рени, научи Уикенд.
 

3 Коментара

Хуйо Балкански

преди 7 години

Да, бе, някаква пачавра ще смачка уважаван професор, ама друг път. Всичко това въобще да не е вярна, но дори и да се опитва мадам курволяк няма да успее.

Коментирай

преди 7 години

Уважаван професор ли? От кого? Като обиждат на шантонерки да се сетят какви държат изобщо шоубизнеса не само у нас, а навсякъде, такъв са го направили самите те! Сега да си приемат шантонерките у дома и без оплакване!

Коментирай

Elora

преди 7 години

Enjoy your weekend away. Love your outfit as always. I like the red shoes with that ensemble. I think you are having us on saying yo;9#3&ure not a natural at this styling thing....I don't think so! You ooze style my dear! Xx

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.