Замесиха фолк певеца Галин в скандална схема за платени ВИП мацки! (Подробности)

3118
14 Юли 2015, 19:00


Във Фейсбук отдавна платената любов се пропагандира, а институциите си траят. Тя става все по-достъпна за децата. Подобни страници вече са налазили социалната мрежа, в които се публикуват най-наточените каки, продаващи телата си срещу конкретни суми. В една такава лъсна фолк певецът Галин, узна HotArena!

 

У нас има няколко такива профили с проститутки, зад които стоят предимно измамници. Не липсват и мераклии, които да развържат кесиите си, за да си поръчат бляскавите стоки, носещи душа.

 

Вестник „ШОУ“ прави собствено разследване, в хода на което се свързва с жертва на схемаджиите с платените компаньонки.

 

„Измамиха ме с 80 лева. Естествено, наясно съм, че аз съм си виновен. Играта е такава, че като започнеш да им пишеш, искат 80 лева за „пътни“, които да им изпратиш чрез „Уестърн Юнион“ или „Мъни Грам“. Аз им изпратих на посочения от тях адрес парите, след което чаках, чаках... и накрая им писах. А те просто ме блокираха, разказва пред изданието анонимен балък.

 

Потърпевшият не можел да се оплаче и в полицията, тъй като има дупки в законовата уредба и излиза, че онлайн проституцията не е нелегална.

 

Доста често страниците, в които се предлагат жени срещу пари, не качват реални снимки, а на чуждестранни дами, които изобщо не са познати у нас.

 

В един такъв профил попада и фолк певецът Галин. От „Шоу“ са го потърсили за коментар, и се оказало, че всъщност той от тях е разбрал, че е изтипосан в мрежата.

 

„За жалост не съм изненадан, защото не за пръв път някой си позволява да спекулира с моята личност. Аз от години се опитвам да си изкарвам хляба честно, с пеене, а за жалост има хора, които го правят с измами, на мой гръб. Просто не знам какво да коментирам“, отсича изпълнителят.

 

Галин се е снимал и с една от девойките, които предлага тялото си срещу пари. За нея младият музикант разкрива, че е негова фенка и танцьорка в Стара Загора. Певецът се е свързал с нея, за да й каже къде е лъснала и тя, и се оказало, че измамниците свалили снимките на девойката от профила й и ги ползвали по друго предназначение – представяйки я като проститутка.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени