Заплашената от Динко е най-известната българка в САЩ. Той трябва да бъде съден, смята журналистката

https://hotarena.net/laifstail/zaplashenata-ot-dinko-e-nai-izvestnata-balgarka-v-sasht-toi-triabva-da-bade-saden-smiata-jurnalistkata HotArena.net
Заплашената от Динко е най-известната българка в САЩ. Той трябва да бъде съден, смята журналистката
„Съобразявай се малко, защото ще реша, ще те намеря и ще ти направя живота черен”. Това е част от заплахата, получена от журналистът и любител на политическата сатира Татяна Кристи като гласово съобщение във Фейсбук.

Тя твърди, че заплахата идва от небезизвестния Динко от Ямбол, който й набрал, задето влязла в ролята на най-новото му гадже. „Ловецът на бежанци“ за какъвто се представя тарикатът, би подразнен от видео, в което Татяна Кристи обяснява, че любимият й никога не би бил жена без причина, а оплакванията на предишната му приятелка са неоснователни.

Татяна Кристи, която от дълги години работи и живее в Америка като журналист, а видеата й осмиват хора от цял свят, получила заплахата на 12 юли. Смятала да потърси помощ от полицията и прокуратурата, но след това размислила и споделила публично притесненията си.
Кристи намира време да се кипри, гримира и държи като истинска политическа кифла. За броени дни тя успява да изгради образи като тези на Динка Динкова от Ямбол, Превантина Бездарова – специалист по тежък политически пиар на Бойко Борисов, Лютинка от село Лайка, община Долни ръб, твърдо бореща се за отпадане на точки от референдума на Слави Трифонов.

В Америка блондинката от Варна работи като журналист и пиар специалист. Отразявала е кампанията на Доналд Тръмп. В Щатите тя е завършила журналистика в Североизточния университет в Бостън. Била е главен редактор в Института за изследване и конфликти, идеология и политика в Бостънския университет и издател на списание в Сан Франциско. Тя е на мнение, че заплахата на Динко е реална и той трябва да бъде задържан, пише „Уикенд“.

4 Коментара

Гуца от Сунгурларе

преди 6 години

Абсолютен СЕЛЯНДУРИН.. само цървулите и гегата му липсват!

Коментирай

777

преди 6 години

тук динко сере ли

Коментирай

Nothing

преди 6 години

Sto ne vzemesh da se skriesh li m......a ste ti e..!!!

Коментирай

дам

преди 6 години

Правилно, миекащият селски бек с мерцедса на газ и палтото от норки хихи, той е като съгражданина си Нидиялко от биг брадър, жаден за слава и да се гледа по тиливизора хо-хо...пишете още за него, че да се надува повече и да си вярва...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.