ЗАПЛАШВАТ Ирина Тенчева в интернет: Ти сама се срина! Вижте кой и защо я нападна

https://hotarena.net/laifstail/zaplashvat-irina-tencheva-v-internet-ti-sama-se-srina-vijte-koi-i-zashto-ia-napadna HotArena.net
ЗАПЛАШВАТ Ирина Тенчева в интернет: Ти сама се срина! Вижте кой и защо я нападна

Заплахи, обиди и нападки получава Ирина Тенчева в социалната мрежа, видя HotArena.

 

Жената на Иван Христов сама се „похвали“ за нелепите съобщения, които е получила във Фейсбук.

 

„Ти сама се срина, този разговор ще види бял свят“, заплашва потребителката Ива Костадинова.

 

Повод за гнева й стана пост на Ирина, в който тв водещата пише, че новата й любима дума е „гьонюл(от турски: „знаещо сърце“).

 
\"\"

Интернет потребителката Ива явно ненавижда турския и напада публично Ирина заради симпатиите й към езика.

 

„Позагубихте се! Върнете се към българщината...! Нямаме нужда от турцизми в този момент. Издигнете старите български имена... Всеки ден слушаме турцизми и не са ни нужни. Повдига ми се от либералщината в този смисъл...! Докога? Водещи сте на предавания... кой друг освен вас...! Гьонюл...! Нашите деди са умирали за правото да запазят имената си“, избухва в коментарите потребителката.

 

„Ива, подозирам, че днес просто не ти е ден. Иначе не намирам обяснение за реакцията ти:) Красиви думи има във всеки език. Както и красиви хора във всички точки на света. Както и предубедени, разбира се“, опитва се да успокои тона Ирина, но хейтърката продължава: „Ирина, днес не мисля, че не е моят ден. Мисля, че българките само захапват такива като мен, колкото и да са истински“.

 

В крайна сметка Ирина завършва безсмисления разговор с извода, че Ива има нужда от помощ. Реплика, която изкарва потребителката извън релси и тя напада Тенчева със следното лично съобщение.

 

 \"\"

 

Ирина публикува черно на бяло заплахите, като не скри изумлението си от толкова объркани хора.

13 Коментара

филип

преди 8 години

оффф пак се бута в медийното пространство...

Коментирай

***

преди 8 години

Кави заплахи!? Потребителката ѝ го е казала много добре, но жалката, малоумна метреса, правеща се на много начетена няма как да вдЕне! Тази Ирина е едно от най-противните, нагли и безочливи същества плод на майката природа ... Пффффффффффффффффффффффффффффффф

Коментирай

Х-уйо

преди 8 години

Иринке, хайде седни си на проскубаната пу-ка, че си омръзнала на хората до болка!Нито си умна, нито интересна!

Коментирай

???

преди 8 години

Ами права е Ирина, тая за какво говори? Как кръсти Ирина сина си преди няколко месеца -Самуил! Какво общо има едното с другото и на всичкито отгоре написано толкова неграмотно!!!! Ама нали сте хейтъри- и си ги нагласяте както решите! Тая аива толкова да се пали, наистина заприличва на някво куку. Става въпрос за дума на чужд език с интересн смисъл, каквато ние нямаме. Можеше да е и гръцка, и английска. Защо използвате думата селфи?

Коментирай

an

преди 8 години

Az мисля, че няколко обсебени от Ирина патки изобщо не четат за какво се пише в статиите за нея, само като и прочетат името и почват да бълват глупости и помия. Жената е красива, умна и одухотворена ,направи Иван щастлив. Хайде сега напишете как е откраднала мъж, как била флегма, и т .н Жената има право да си пише на стената във ФБ каквото иска, няма да пита вас тъпи и злобни кокошки!

Коментирай

Dee

преди 8 години

Права си. Покрай Ирина Иван много се промени и то към за добро. Да, разби семейството му, но с нея е много по-щастлив. Ирина е леко престорена и надута, но пък е и интелигентна жена. В крайна сметка живота си е техен и кои сме ние да ги съдим. Всеки има правото да си търси щастието.

Коментирай

преди 8 години

Нямаме ли такава дума? Предчувствие ( идва от "чувство"), предусещане, интуиция ( не е наша), прозрение, думи с доста близък на посочения смисъл. Верно са и казали, че нямаме нужда от турцизми точно сега.

Коментирай

курчо

преди 8 години

Не съм съгласен нито с едното ,нито с другото.Ирина е много умна,интересна и одухотворена жена и най важното е ,че е пу.ка та дрънка.Ти поръчков играч ли си Х-уйо ,та дрънкаш глупости. Сложи си пръста в ауспуха и литвай като китайски фенер малоумнико.

Коментирай

sisi

преди 8 години

не стига че се врете в чаршафите на жената, ами от побликациите и крадете !!!!Ако иска турцизми, ако иска китаизми ще ползва. То не се уморихте едно и също да дращите , че брака на Иван разбила, била това, била онова. Иван такъв уютен дом и такава любов не е сънувал, когато беше с Вихра. Напълно и безусловно го подкрепям. Не е темата , но Вихра я познавам-няма толкова празнодуммно и празноглаво женище.

Коментирай

sisi

преди 8 години

ne mine vreme i Irinka se iztcepi s nqkoq glupost.Za kakvi gionuli se seti sega.Na teb lubimite ti dumi sa predatelstvo,falsh i litcemerie.A kolkoto do Ivan4o,ne znam kak mu deistva,no otkakto e s neq v profesionalen plan mai vaobshte ne mu varvi.Edna tapa FERMA i oshte po-gnusno klukarsko predavane s vodeshta-krivokrakiq plazmodii Kurvoleta.Taka,4e e vreme i dvamata da se otdadat na zaslujena pensiq.

Коментирай

lili

преди 8 години

Разпоретина долна! Развали семейство боклука долен!

Коментирай

до sisi

преди 8 години

Ти да не им светиш в спалнята, че си наясно за "голямата" им любов. И вземи да провериш правописните речници за думата "пОбликация", щото аз не съм чувала за такава в БГ език!!!!!!!!! Неграмотно племе пфууууууууу......

Коментирай

дo lili

преди 8 години

ха, ха , ти пак ли изпълзя и пак същата песен ли ще пееш? Нещо за Курвалета да кажеш ? Не знам как се разваля семейство, освен , ако вече не е било развалено отвътре. Когато жената е куха, мързелива , фалшива самохвалка, kato бившата на Иван, в един момент е нормално да и бият шута !!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.