Заплатата на Сашо Диков в Би Ти Ви ще е 20 бона

1327
20 Май 2014, 13:01


Сашо Диков е договорил рекордна заплата от Би Ти Ви. За трансфера си от Нова в най-голямата медия Стажанта ще получава колосалното възнаграждение от 20 000 лева на месец. Солидната заплата Диков ще прибира за удоволствието да се изявява на мястото на досегашната водеща на „Нека говорят” Жени Марчева, която пък е по заместване там след скандалното напускане на Росен Петров, научи HotArena.net.

 

От месеци насам се говори, че Диков се готви да прецака „Телеман”, които са продуценти на предаването му в Нова, пише в. „Всеки ден“.

 

Мълвата, че бившият мъж на Аня Пенчева обмисля рокада, тръгна дни след като Росен Петров се изпокара с Би Ти Ви. Тогава Стажанта бе сред най-спряганите му заместници. Диков бил готов да отиде веднага в другата медиа, но имал договор с продуцентите си до края на сезона.

 

Напоследък обаче все по-често се говори, че Сашо се готви да осъществи отдавнашното си намерение да заработи в Би Ти Ви. Самият той призна, че е получил оферта, но на този етап не дава подробности. Клюката реди, че Диков взел решението импулсивно, след като се изпокарал с настоящите си продуценти от „Телеман”. Разривът в отношенията им съвпаднал с повторна покана от Би Ти Ви. Без да му мисли много, Диков приел и сега се готви за трансфера си през есента.

 

Според първоначалната идея, щом премине в Би Ти Ви, Сашо ще привлече в предаването и щерка си Петя Дикова. Тя в момента се изявява като водеща на културната рубрика „Култ”. Идеята на Би Ти Ви не е лоша – баща и дъщеря да правят съвместно шоу, като по този начин ще могат да запазят и заглавието – „Дикови”. Петя щяла да следи културните теми при татко си и да води някои разговори съвместно с него.

 

Очаква се двамата често да спорят яростно, което със сигурност ще е интересно на зрителите. От медията били убедени в успеха на сливането на двете предавания, а съвместната работа на баща и дъщеря щяла да спечели симпатиите на максимален брой зрители от всички възрастови групи.

 

От „Телеман” вече били наясно с намеренията на Сашо Диков и дори са готови с негов заместник. Той ще застъпи в предаването веднага щом Стажанта си изнесе багажа от Нова тв. Разбира се, съботното шоу ще бъде преименувано, но засега продуцентите и Нова не са постигнали съгласие за окончателния вариант.

 

Що се отнася за заместника на Сашо Диков, според клюката в тази роля най-вероятно ще влезе Ники Кънчев. Той е сред най-подготвените журналисти у нас, а и се радва на солиден личен рейтинг. Кънчев все още не казал окончателно „да”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени