Заради СЕКС афера ли сложиха бомбата на Коко Динев?

3844
16 Август 2012, 13:17


 Любовна история може да е причината за избухналата бомба пред заведението на Коко Динев „Кошарите”. Това е една от версиите, по които работят криминалистите, научи HotArena.net.
 
 
Коко Динев е известен плейбой, ценител на женската красота. Въпреки че има брак с фолк певицата Емилия, злите езици твърдят, че Коко винаги ухажвал красиви жени, когато му се отдаде тази възможност. 
 
 
Определено някой се е ядосал много плейбоя. Според полицаите бомбата не е била за ликвидиране, а само за сплашване. 
 
 
„Коко знае перфектно кой и за какво му поръча атентата”, споделиха пред HotArena.net негови авери. Според тях обаче истинската причина ще остане тайна дори и за ченгетата, разследващи взрива. 
 
Черно тото
 
За Коко Динев се говори от години, че се занимава с черно тото. Възможно е да е подразнил някоя от големите акули и да си е навлякъл гнева им. 
 
 
Нарко сметки
 
 
Извън футболните среди битува и друга версия за взрива срещу Коко Динев. Според запознати в известните и много посещавани кръчми се продава кокаин. Ако собственикът на „Кошарите” е забранил продажбата на опиати, наркомафията със сигурност ще търси отмъщение, разсъждават от ресторантьорския бизнес,
 
 
Все пак една от най-тиражираните версии си остава тази за секс аферата. Коко Динев, когато зевзеци наричат Осеменителя на фолка, често се е набърквал в любовни триъгълници и не е изключително този път да е нагазил в дълбоки води. Може би и това бе причината за скарването на Коко и Емилия преди няколко месеца.
 
 
Припомняме, че рано тази сутрин пред механа „Кошарите” е имало взрив. Самоделно взривно устройство е избухнало към 04.27 ч, а според разследващи причината е била сплашване. Няма пострадали.
 
 
Стела ЙордановаКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Павлов
преди 5 години
0
Къв плейбой бе убеден съм,че тоя бухъл ако няма пари и магистрална проститутка няма да си свали дори чорапите пред него.....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени