ЗАРАЗНО Е! И мъжът на Антония Петрова бременее (Коремът му по-голям от на Тоца)

https://hotarena.net/laifstail/zarazno-e-i-majat-na-antoniia-petrova-bremenee HotArena.net
ЗАРАЗНО Е! И мъжът на Антония Петрова бременее (Коремът му по-голям от на Тоца)

Явно бременността е заразна и вече ходи по мъжете, шегуват се зевзеци, визирайки наедрелите форми на Ивайло Батинков.

 

Съпругът на Мис България Антония Петрова има по-голям корем от този на бременната си половинка, видно е от последната им фотосесия, пише „Галерия“.

 

Само допреди няколко месеца, когато бе още ерген, Батинков можеше да се похвали със стройна и стегната фигура. „Загладил е косъма покрай брака. Явно булката добре го храни“, смеят се близки.

 

„Нямаме търпение да станем родители, ние сме най-щастливата и влюбена двойка! А първородният ни син е най-желаното и обичано бебе на света!“, похвали се Антония Петрова. От фотосесията им личи, че бременността се отразява добре и на двама им.

3 Коментара

Georgi

преди 5 години

Няма по-щастлива, по-красива, по-богата, по-бързо забременяла от нея!!! Хахах тя е винаги най...това е според нея. А според всеки друг - няма по-самовлюбена , надута , проста селянка. Забременяла за две седмици хахахха и с това ли реши да се хвалиш бе селянко?

Коментирай

7

преди 5 години

I DVAMATA SHTE SNESAT PO EDIN KROKODIL

Коментирай

!

преди 5 години

Може да е всякаква, но не е красиво да се обижда бременна жена!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.