Зарко: След Деси Слава искам ИСКРЕНА жена!

3816
18 Юни 2016, 13:12


Родният ММА боец Светлозар Савов-Зарко, който се прочу като гадже на фолкдивата Деси Слава, вече е загърбил старата си любов и се е отдал на спорта, научи HotArena.

След като двамата приключиха връзката си последваха бурни медийни скандали и сълзи от страна на певицата, но с днешна дата Зарко не поддържа никакви отношения с нея.

„Няма как да поддържаш приятелски отношения с човек, с когото си имал нещо повече от приятелство“, споделя боецът. Със сина на Деси също не са се чували скоро, макар че докато делеше легло с майка му, двамата се разбираха прекрасно.

Противно на слуховете , че има нова жена до себе си Зарко отрича тази информация.

„За момента нямам човек до себе си. За мен да бъдеш необвързан е по-умно отколкото да се обвържеш с грешния човек. Една жена трябва да знае какво иска, да бъде наясно със себе си и да държи на човека до нея. Ако знае какво иска и ако ти дава това, от което ти имаш нужда, няма как да мислиш за който и да е друг. Това за мен е ключът към истинската връзка, отношения, които не могат да бъдат разрушени или прекъснати по какъвто и да е начин“, завява Зарко пред ‚Телеграф“
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
В е л и к и я
преди 2 години
0
....и не меришеща
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени