Защо Ан Джи избра „I LOVE FASHION”® ?

2755
28 Май 2013, 18:00


Сексапилната поп певица Ан Джи се оказа поредната звезда, присъединила се към нарастващия брой приятели на продукта „I LOVE FASHION”® в България! Атрактивната изпълнителка се нареди сред многобройните фенове на марката, разбра HotArena.net.

 

Изпълнителката, която е една от най-стилните у нас не се колебае да използва „I LOVE FASHION”®, за да се поддържа във форма. Изпълнителката е изключителна от ефекта на продуктите за отслабване.

 

Капсулите, които съдържат активния компонент SINETROL® Xpur спомагат за бързото и успешно разграждане на мазнините в организма. Освен това те оптимизират този процес и мастните депа се изгарят ускорено.

 

От друга страна парфюмът за контрол върху апетита е ароматна композиция с нотки на шоколад, ванилия, карамел, мед, захарен памук, цитруси, летни плодове също спомага за отслабването.


Фин и приятен, той е равнопоставен с редица дизайнерски продукти от парфюмерийния бранш. Стилно момиче като Ан Джи не се колебае да го използва — при това с двойно предназначение.

 

Общото чувство на задоволство и наслада от живота, което парфюмът на „I LOVE FASHION”® предизвиква, неутрализира неконтролираното посягане към храната — жест, който най-често е причина за натрупването на наднормено тегло. По този начин се предотвратява ефектът йо-йо.

 

Хората с артистична кариера като Ан Джи, най-добре знаят какво причинява постоянното пребиваване в състояние на стрес и необходимост от контрол върху всеки жест. За Ан Джи решението е ясно, затова певицата се довери на „I LOVE FASHION”®.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени