Защо Анджелина Джоли не понася Амал Клуни?

4298
25 Ноември 2014, 11:56


Сега вече на всички е ясно. Анджелина Джоли и Амал Клуни никога няма да бъдат добри приятелки.

 

Връзката им, както пишат американските медии, влияе на приятелството на Джордж Клуни и Брад Пит. Въпреки че двамата актьори са свързани с голямо приятелство, твърди се, че отношенията им в последно време са доста обтегнати.

 

Това се видя още на сватбата на Джордж и Амал. Всички очакваха, че сватбата им ще се появи и Брад с Анджелина, но това не се случи. Предполага Анджелина е била тази, която не е искала да отиде на сватбата.

 

Говори се, че Анджелина е силно ревнива към Амал, особено към нейната независимост, образование и професионален успех. Освен това Анджи не харесва някои политически възгледи на Амал и някои нейни клиенти.

 

На либералната Анджелина не харесвало и малко консервативните мнения на госпожа Клуни. И докато Джоли по принцип не е привърженик на брака, то Амал горестно го защитава като институция.

 

По всичко изглежда, че двете дами не са си допаднали още при първата си среща, тъй като няма начин да ги видите да си пият кафето. Анджелина отказа да отиде с Брад на сватбата на Клуни, а от известно време актьорът не се е появявал в компанията на бившите си най-добри приятели.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени