Защо Андреа ще остане стара мома? (ВИЖТЕ ТУК)

5149
16 Септември 2013, 00:00


Излезе на яве причината, поради която 7-годишната връзка на Кубрат Пулев и Андреа не се узаконява с брак, научи HotArena.net.


Доходите на Кобрата наброяват близо 5 милиона лева, а след последния си мач с Тони Томпсън, боксьорът сложи още 200 000 евро в банковата си сметка. Отделно годишните доходи от заплати на спортиста се равняват на 300 000 лева, а при евентуална  негова победа в бъдещата му битка с Кличко, той ще налапа поне 2 млн. евро.


Столични клюкари твърдят, че същата сметка си правела и дългогодишната му половинка Андреа.  Тя отдавна мечтаела да окичи малкото си име с фамилията „Пулева“, но за да не отблъсне Кубрат, не му припомняла често за желанието си. Като законна съпруга на боксьора, тя ще има право на половината от състоянието му и именно това мотивирало певицата да надене брачната халка.


На Кобрата обаче не му се искало да подели заработеното с буквално кървава пот. Затова решил да бъде по-предпазлив и отлагал предложението за брак, за да не го сподели семейната идилия на Валери и Николета.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Azkazah
преди 4 години
-1
Ами вие , жълтата злобна преса, създавате напрежение, проблеми и конфликти, обиждате хората и се смеете зад гърба им от грозния краен резултат. А родителите НЯМАТ ЛИ СОБСТВЕНО МНЕНИЕ И УМ В ГЛАВИТЕ СИ, не се ли досещат, че хора като К.Пулев и Андреа носят българското послание по света.Не се ли притеснявате, че обиждате Кубрат с поведението си, нима той е избрал най-не подходящата жена за да бъде с нея в живота си.Когато се каже, че Андреа е представила България еди къде си ,казвате браво или когато Кубрат развява българския флаг след победа.А сега какво не ви хареса Андреа, огледахте ли се около себе си когато правехте снимките на Андреа дали беше единствената облечена не добре /според вас/ 90 % от майките в двора бяха с дрехи който подхождаха за вечерно парти нооооо......иначе родителите били недоволни, от кое по-точно?? От завистта която породи Андреа в дребните им душички или??? Хей хора научете се да мислите със собствените си глави, утре децата ви може би ще бъдат следващата фолк..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АзЪ
преди 4 години
-1
Хотарената, отдавна не бехте пускали подобен пасквил, ама от сърце се посмях. Ако толкова искате да клепате Кобрата и гаджето му, дайте нещо по-така от уважение към макар и малкото на брой интелигентни читатели тук. Един въпрос ако може. Андрея (или както там се нарича) знаела ли е според вас преди 7 (седем!) години колко богат е щял да бъде Кобрата? Съмнявам се дори самият той да е знаел. Давате ли си сметка, че ако въобще имат брак и развод, както грозно ги нареждате, как би отсъдил българския съд за ПОЛОВИНАТА имущество, придобито ПРЕДИ брака, щот те все още не са подписали де? Па и мач с Кличко още нема. Много ниска топка е тая "клюка". Направо си е художествена литература, даже (без да ми се обиждате) нескопосан опит за такава.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
na po golemi gluposti rqdko ste sposobni
преди 4 години
0
chestno
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени